Evenimente astrologice APRILIE 2023. Începe sezonul eclipselor și al retrogradelor!

Există o energie puternică de vindecare conectată la această Lună Plină datorită întâlnirii din ziua precedentă a Soarelui și a lui Chiron.

30 mart. 2023, 21:29
Evenimente astrologice APRILIE 2023. Începe sezonul eclipselor și al retrogradelor!

Evenimente astrologice APRILIE 2023. A doua lună de primăvară marchează începutul sezonului eclipselor cu o eclipsă totală de Soare cauzată de Luna Nouă în Berbec pe 19 aprilie, dar si de startul primul retrograd din inauarie încoace, 21 aprilie.

Eclipsele sunt întotdeauna o perioadă extrem de transformatoare, așa că te poți aștepta ca aprilie să aducă unele schimbări în viața voastră. Se poate prezenta o nouă oportunitate sau cineva nou poate veni în viața ta. Datorită energiilor din jurul Eclipsei din această lună, este foarte probabil ca un nou capitol să înceapă într-un fel pentru noi toți.

De asemenea, aprilie 2023 aduce și prima planetă retrogradă din ianuarie, cu Mercur staționând retrograd pe 21. Mercur poate aduce o încetinire a energiilor cosmice, ghidându-ne să reflectăm. Deoarece acesta este primul retrograd pe care l-am avut în câteva luni, s-ar putea să observăm mai clar schimbarea. Lucrurile din trecut pot reveni la suprafață sau putem simți nevoia să facem o pauză, mai ales când vine vorba de a lua decizii.

Cele trei zodii care se vor bucura de protecţie divină în preajma Paştelui! Norocul le zâmbește celor care îndrăznesc

Pe măsură ce ajungem la sfârșitul lunii, suntem încă adânciți în energiile transformatoare ale Eclipsei, în timp ce ne îndreptăm, de data aceasta, către Eclipsa de Lună Scorpion pe 5 mai.

Notează-ți aceste date în calendar! Sunt evenimentele astrologice importante din aprilie 2023.
3 aprilie 2023 – Mercur intră în Taur
Mercur intră în Taur unde va retrograda mai târziu în cursul lunii. Mercur care trece de la Berbec la Taur va ajuta la încetinirea puțină a lucrurilor. Mintea noastră poate deveni mai liniștită și ne poate fi mai ușor să ne mutăm într-un loc de liniște. Claritatea este mai probabil să apară din liniște, mai degrabă decât din acțiune.

5 aprilie 2023 – Soarele în conjuncție cu Chiron
O zi frumoasă de vindecare și apreciere pentru rănile care ne-au făcut ceea ce suntem astăzi. Chiron este un asteroid cunoscut sub numele de vindecatorul rănit. Este activat de Soare în această zi, ghidându-ne să strălucească o lumină asupra modului în care rănile noastre, deși dureroase, ne-au ghidat până în acest punct al vieții noastre. Chiron ne învață că, deși unele răni s-ar putea să nu ne părăsească niciodată, ele pot fi totuși locul de naștere a ceva frumos.

Citeste si Zodiile care au ocazia de a da lovitura în luna aprilie. Nu vor mai duce niciodată grija zilei de mâine

6 aprilie 2023 – Luna plină în Balanță
Există o energie puternică de vindecare conectată la această Lună Plină datorită întâlnirii din ziua precedentă a Soarelui și a lui Chiron. Este probabil ca această Lună Plină să aducă descoperiri vindecătoare, permițându-ne să găsim puterea, compasiunea și conștientizarea pe care ni le pot aduce rănile noastre. Luna Plină din Balanță poate, de asemenea, să pună în lumină parteneriatele noastre și modul în care ne arătăm în relațiile noastre. S-ar putea să avem nevoie să renunțăm sau să eliberăm atitudini, comportamente sau modele care nu ne mai sunt de folos în relațiile noastre. Este greu să fim conștienți de comportamentele noastre inutile sau chiar dăunătoare, dar această Lună Plină ne poate lumina lucrurile, permițându-ne să pășim mai adânc în muncă. Trebuie doar să fim deschiși și dispuși să acționăm.

8 aprilie 2023 – Mercur intră în umbra preretrogradă
Mercur începe să încetinească pentru a se pregăti pentru viitorul său retrograd de mai târziu în cursul lunii. Din ianuarie am avut zero planete în retrograd, iar această vrajă se apropie acum de sfârșit. Deși nu simțim încă efectele complete ale lui Mercur retrograd, s-ar putea să începem să obținem indicii cu privire la ceea ce ne poate aduce acest retrograd. Amintește-ți, Mercur este mesagerul zeilor. Așa că orice mesaj pe care l-ai avea pentru sinele superior, va fi greu să mai ignori acum îngerii sau ghizii spirituali pe care ai reușit să nu-i prea bagi în seamă.

11 aprilie 2023 – Soarele în conjuncție cu Jupiter în Berbec
Soarele și Jupiter se aliniază pentru conjuncția lor anuală! Acest eveniment se petrece o dată pe an și aduce o energie abundentă, prosperă și expansivă în viața noastră. Jupiter mărește lucrurile din viața noastră, permițându-ne să vedem cu mai multă claritate și să înțelegem imaginea de ansamblu. Jupiter tinde să arunce o lumină asupra pozitivului, așa că este mai probabil să observăm acele căptușeli de argint sau să vedem o rezoluție pozitivă a ceea ce a fost mărit pentru noi. Ziua în care Jupiter și Soarele se aliniază este, de asemenea, considerată un moment pozitiv pentru stabilirea intențiilor. Mai ales că este în Berbec, energia noilor începuturi va fi puternică.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.