Evenimente astrologice APRILIE 2024. Energie plină de speranță. Ce ne aduc Mercur retrograd și o eclipsă totală de Soare?

Aprilie aduce întotdeauna energia plină de speranță și trezire a primăverii. După echinocțiul de primăvară de la sfârșitul lui martie, există un sentiment de rejuvenare în aer care te poate purta prin noul lună și sezon zodiacal.

29 mart. 2024, 05:56
Evenimente astrologice APRILIE 2024. Energie plină de speranță. Ce ne aduc Mercur retrograd și o eclipsă totală de Soare?

Evenimente astrologice APRILIE 2024. Cunoscută ca „prima scânteie a vieții”, Berbecul este minunat de energizant și cu siguranță vei simți asta în această lună pe măsură ce Soarele se mișcă prin semnul cardinal de foc până pe 19 aprilie.

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din aprilie 2024.

Evenimente astrologice APRILIE 2024. 1 aprilie: Mercur retrograd în Berbec
Sunt multe lucruri de așteptat în această lună, dar nu înainte de a începe cu un Mercur retrograd mai puțin excitant în Berbec, care are loc între 1 și 25 aprilie.

Citește și Portalul eclipselor 2024 este în acțiune. Ce să faci și ce să nu faci ca să activezi binecuvântarile destinului

Mercur retrograd, ca de obicei, ar putea cauza unele neplăceri în ceea ce privește comunicarea și planificarea personală. Cu toate acestea, fiind în zodia pasională a Berbecului, ai putea simți nevoia să te grăbești și să fugi cu o idee sau plan nou. Nu ar fi o idee rea să sari peste glumele de 1 aprilie anul acesta, în caz contrar gluma ar putea fi neînțeleasă.

Evenimente astrologice APRILIE 2024. 6 aprilie: Venus sextil Pluto
Venus va forma un sextil amical cu Pluto pe 6 aprilie, invitând o energie transformațională în domeniile venusiene ale iubirii, frumuseții și banilor. Această energie te poate încuraja să urmărești o nouă relație sau ar putea adăuga pasiune și intensitate noi unei conexiuni existente. Petrece timp cu persoanele pe care le iubești.

8 aprilie: Eclipsă totală de soare în Berbec
Unul dintre cele două tranzite foarte așteptate ale lunii va avea loc pe 8 aprilie, odată cu eclipsa totală de soare în Berbec, încheind sezonul de eclipse al anului acesta.

Eclipselor le oferă oportunități minunate de a manifesta creștere și de a implementa schimbări în viața cuiva, în special spiritual.

În astrologie, eclipselor solare li se reproșează pentru că scoate oamenii din echilibru. Deoarece eclipsa amplifică atât de multă energie, poate părea copleșitoare și confuză să navighezi când te afli în mijlocul ei. Dar în cele din urmă, eclipselor le oferă oportunități minunate de a manifesta creștere și de a implementa schimbări în viața cuiva, în special spiritual.

Horoscop Urania. Se anunță un val de binecuvântări astrale în casă și familie. Vezi dacă și tu te numeri printre norocoșii zodiacului
Deoarece această lună particulară va avea loc în Berbec, eclipsa va veni cu o motivație suplimentară pentru a face acele schimbări, în special în domeniile leadership-ului și inovației din viața ta. Dacă ai vreun obiectiv sau dorință care se referă la acea energie, ia în considerare stabilirea intențiilor tale devreme.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.