Evenimente astrologice IANUARIE 2023. Explozie de energie. Ce ne aduce începutul de an

Puternicul Jupiter, Marele Benefic dătător de miracole și expansiune, se înalță pe cerul înflăcărat al Berbecului din decembrie 2022 până pe 16 mai 2023.

30 dec. 2022, 14:12
Evenimente astrologice IANUARIE 2023. Explozie de energie. Ce ne aduce începutul de an

Evenimente astrologice IANUARIE 2023. Începe prima lună a noului an, cu tot ce aduce ea din punct de vedere astrologic. Este timpul să întorci pagina în timp ce visezi cu ochii deschiși la ceea ce îți va rezerva anul nou. Ianuarie 2023 te va încuraja să reflectezi la situațiile în care ai fost, în timp ce îți creezi o strategie pentru ceea ce ai dori să abordezi în anii următori. În timp ce anul va începe cu un ritm extrem de lent, poate fi de fapt destul de plăcut să te predai și să mergi cu fluxul, mai degrabă decât să te încarci imediat pe teritoriul nou-găsit.

Planetele sunt de partea noastră

Universul spune că ceva ce ai construit în ultimii ani are nevoie de o revizuire solidă și, înainte de a putea păși în noi orizonturi, trebuie să legi problemele, situațiile, discuțiile și relațiile din trecut. Pe de o parte, dacă vrei să reînvie o cale veche pe care ai parcurs-o, s-ar putea să descoperi că ianuarie îți oferă ocazia de a face acest lucru. Cu toate acestea, îți poate oferi și șansa de a găsi o cale de a închide ușa definitiv și de a revizui și obiectivele și ambițiile pe termen lung. Din fericire, planetele sunt într-o dispoziție mult mai plăcută decât au fost în ultimele luni, ceea ce ar trebui să-ți ofere șansa de a te distra și tu. Îmbrățișează această energie mai lentă și nu te lupta cu ea. Anul 2023 promite să fie un an memorabil și mai bun decât anii trecuți, așa că vei avea suficient timp să dansezi în apusul soarelui și să îți construiești viața în lunile următoare. Dar deocamdată, zâmbește, îmbrățișează-i pe cei pe care îi iubești și fii recunoscător pentru ceea ce ai.

Horoscop karmic 2023. Ai grijă de Karma ta în 2023, se anunţă schimbări mari şi provocări mirobolante!

Evenimente astrologice IANUARIE 2023. Jupiter amplifică focul

Puternicul Jupiter, Marele Benefic dătător de miracole și expansiune, se înalță pe cerul înflăcărat al Berbecului din 20 decembrie 2022 până pe 16 mai 2023. În Berbec, Jupiter ne va amplifica focul înnăscut, curajul și simțul pasiunii. Vom fi inspirați să ne unim în spatele celor mai mari dorințe și credințe, dornici să arătăm lumii adevăratul nostru sentiment de putere. Încrederea noastră individuală va crește, oferindu-ne motivația de a crea viața visurilor noastre. Asumarea de riscuri, acțiunea pe un teritoriu nou găsit și inovația vor aduce noroc și bunăstare. Sentimentul nostru de încredere în noi înșine va crește, oferindu-ne puterea de a ne reinventa pe noi înșine și viitorul nostru, mai degrabă decât să ne rămânem în zonele noastre de confort.

Calitățile de lider vor fi rafinate în special pentru oamenii care au abilități naturale pentru asta – și vom vedea că apar mai mulți lideri noi, dând tonul pentru următorii 12 ani.
Câțiva pionieri în fiecare industrie, în divertisment și în afaceri vor captiva lumea și, în cele din urmă, vor rămâne drept lideri înaintea tuturor. Acești oameni vor avea un temperament de foc pentru ei și vor vrăji pe alții prin acțiunile lor îndrăznețe, precum și prin cuvintele lor. Când vine vorba de afaceri globale, va exista o creștere în jurul industriilor și proiectelor conduse de Berbec – „a fi primul care scoate pe piață”, „a fi cel care deschide terenul” și nu numai. Următoarele industrii vor avea un boom: sport, jocuri de noroc, parcuri tematice, armament și arme, metalurgie, mașini, produse de înfrumusețare facială și reconstrucție, carmangerie și orice are legatură cu antreprenoriatul sau senzațiile tari. Folosește vibrația superioară a acestei energii pentru a deveni stăpânul destinului tău.

Evenimente astrologice IANUARIE 2023. Explozie de energie cu Marte direct în Gemeni

Pregătește-te pentru o explozie de energie nouă în timp ce Marte sfârâie pe cerul Gemenilor. E aici din 20 august 2022 și va rămâne până pe 25 martie 2023. Marte este retrograd în Gemeni din 30 octombrie 2022 și va fi până pe 12 ianuarie 2023. Marte intrat în preumbră pe 3 septembrie 2022 și va părăsi postumbra pe 15 martie 2023. Focul are nevoie de oxigen pentru a arde, așa că așteaptă-te ca această perioadă să fie expansivă și vibrantă, pe măsură ce Marte îți va infuza viața cu descoperiri intelectuale și oportunități de creștere. În mod colectiv, vom intra într-o perioada mai social. Alăturarea comunităților sau extinderea rețelei vor fi favorizate. Mintea noastră poate fi mai puțin concentrată și mai împrăștiată, deoarece suntem curioși de idei noi și nu vrem să stăm într-un singur loc. Probabil ne vom implica în discuții pasionale și vom deveni dornici să dezbatem, să conversam și să ne apărăm opiniile. În ciuda acestui fapt, însă, ne va fi mai ușor să negociem, pentru că suntem mai flexibili față de perspectivele externe.

Horoscopul banilor pentru anul 2023. Patru zodii vor avea mereu portofelul plin, două dintre ele vor ajunge la sapă de lemn!

Cum Gemenii guvernează comunicarea, scrierea, vorbirea, marketingul, brandingul, publicitatea și rețelele sociale, toate aceste domenii vor străluci.
Ia în considerare cum te puteți reînnoi prezentările și cum poți prezenta viziunea ta altora. Cu toate acestea, lecțiile karmice despre cum ne urmărim ideile, luptăm pentru ceea ce credem și ne conectăm cu ceilalți vor avea loc în timpul fazei retrograde oficiale. În următoarele luni, este probabil să te confrunți cu conflicte, obstacole și stagnare în viața ta. Nu lansa absolut nimic „nou” sau de mare importanță cât timp Marte este3 retrograd, deoarece probabil va eșua. Nu oficializa o relație și nu te căsători. Dacă faci acest lucru, chimia și pasiunea voastră unul pentru celălalt se pot estompa. Marte Retrograd este un moment pentru a încetini, a te preda Universului și a vedea unde te duce curentul, în loc să forțezi ceva. Nu ataci în acest timp – te poți apăra – dar dacă inițiezi războiul, vei vedea cum karma te lovește.

Cât timp Marte este retrograd, ai grijă să nu te epuizezi sau să te implici în vreun comportament care ți-ar putea pune sănătatea în pericol.
Deoarece ești mai predispus la boli și, de asemenea, la scăderea imunității. În sfârșit, deoarece această perioadă va aduce în atenție problemele karmice legate de conflictele din trecut, sexul, ego-ul și dorințele tale – acesta poate fi un moment minunat de vindecare. Dacă dorești să rezolvi o situație trecută, acest lucru se poate manifesta în sfârșit. Poți relua relațiile cu anumiți oameni, dar mai întâi trebuie să lași sabia, să ceri iertare și să fii de acord să construiți împreună un viitor mai sănătos. Amintește-ți: suntem cu Marte retrograd până pe 12 ianuarie 2023 și ne vom simți leneși, letargici și ne vom ocupa de tot ceea ce erupe acum până pe 15 martie 2023.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.