Evenimente de neratat în perioada 26-28 septembrie

Weekend-ul e plin de evenimente interesante! COSMO îţi prezintă câteva evenimente la care trebuie să iei parte în perioada 26-28 septembrie.

26 sept. 2014, 06:19
Evenimente de neratat în perioada 26-28 septembrie

Iată care sunt cele mai cool evenimente din Bucureşti de weekendul acesta:

Indoor Calling, Palatul Ghica

Toamna se numără bobocii, iar Main Sounds continuă numărătoarea premierelor! SUBB-AN este propunerea pentru 26 Septembrie, alături de IZHEVSKI, Groovetique şi Radu Mirica. Evenimentul are loc într-o locaţie nouă, la Palatul Ghica, şi începe la ora 23:00.

Kendall Jenner a fost agresata verbal la Fashion Week 

Alternative Fair Fayr, The Jar Bar & Pub

De ce Alternative Fair Fayre? Pentru că nu este doar un târg de purici sau un garage-sale, este de fapt un week-end în care aveţi ocazia de a cunoaşte tineri artişti şi meşteşugari români care vă oferă mult mai mult decât simple bunuri şi servicii: aceşti oameni incredibili creează o alternativă a producţiei în masă. Evenimentul va avea loc între orele 12:00 şi 01:00.

Curs de yachting, Parcul Herăstrău

Această experienţă teoretică şi practică de câteva ore se adresează familiilor, cuplurilor, copiilor peste 3 ani (însoţiţi) şi în general persoanelor care doresc un weekend activ, o experienţă nouă, iubitorilor de apă, soare şi vânt şi celor care raman în oraş. Cursul teoretic începe la ora 11, iar apoi se iese pe apă prin rotaţie câte trei persoane până în jurul orelor 15.

Vezi Evenimente de neratat in perioada 26-28 septembrie pe cosmopolitan.ro