Evgeni Plushenko, umilit la Cluj-Napoca. Clipe de coşmar pentru cel mai cunoscut patinator din lume VIDEO

Evgeni Plushenko, unul dintre cei mai mari patinatori ai lumii, a fost umilit de organizatorii unui spectacol pe gheață care a avut loc la Cluj-Napoca. Vedeta povestește cum gheața a început să se topească și să crape în timpul spectacolului. Fiul său de 6 ani a fost pus și el în pericol. Micuțul care patina alături de tatăl său a căzut de nenumărate ori din cauza gheții.

09 dec. 2019, 14:36
Evgeni Plushenko, umilit la Cluj-Napoca. Clipe de coşmar pentru cel mai cunoscut patinator din lume VIDEO

Sala Polivalentă din Cluj Napoca a găzduit unul dintre cele mai cunoscute spectacole pe gheață din lume. Vedeta evenimentului a fost Evgeni Plushenko, care a patinat alături de fiul lui de 6 ani. Din păcate, organizatorii nu au fost gata la timp, iar spectacolul a fost amânat cu o zi, spre nemulțumirea oamenilor care și-au cumpărat bilete cu câteva luni înainte.

Topul CNN: Oraşul Cluj-Napoca, în topul 20 al celor mai frumoase oraşe din Europa

Evgeni Plushenko povestește clipele de groază prin care a trecut în momentul începerii spectacolului. Gheața a început să se topească și să îi crape sub picioare. Fiul lui de 6 ani a fost la un pas să se accidenteze după ce a căzut de mai multe ori. Mai mult, artistul a căzut pe gheață și a lovit cu patina o țeavă din care a început să iasă apă.

Spectacolul a fost un adevărat eșec, spun oamenii. Deși show-ul trebuia să dureze 3 ore, acesta s-a oprit după prima oră din cauza condițiilor proaste în care artiștii au fost puși să patineze. Oamenii sunt revoltați și își cer banii înapoi.