Evită aceste 8 obiecte vestimentare. Îţi afectează sănătatea în fiecare zi!

Ce nu fac femeile pentru a fi la modă! De cele mai multe ori, femeile nu mai țin cont de lucrurile care le cauzează disconfort sau le afectează sănătatea dacă le stă bine sau dacă obiectele vestimentare pe care le poartă sunt la modă.

08 feb. 2018, 04:05
Evită aceste 8 obiecte vestimentare. Îţi afectează sănătatea în fiecare zi!

1. Pantalonii strâmți.

Există blugi și pantaloni foarte strâmți pe care majoritatea femeilor îi poartă. Acești pantaloni blochează circulația sângelui, ceea ce conduce la dilatarea vaselor de venelor. În plus, aceste obiecte vestimentare pot cauza dureri ale coapselor și chiar amorțeală.

Ar fi mai bine dacă data viitoare când mergi la cumpărături te vei gândi de două ori înainte de a-ți alege pantalonii. Sănătatea ta ar trebui să fie pe primul loc, apoi moda.

2. Tocurile înalte.

Te-ai întrebat vreodată de ce femeile au probleme cu picioarele mai des decât bărbații? Acest lucru se întâmplă din cauza tocurilor. Ele pot cauza dureri mari de spate, osteoporoză și probleme cu articulațiile de la genunchi dacă sunt purtate frecvent.

3. Chiloții tanga.

Acest tip de lenjerie intimă poate provoca o mulțime de infecții vaginale, iritații și hemoroizi. Nu îi purta regulat și când îi porți, alege o pereche 100% din bumbac pentru a-i permite pielii să respire.

4. Bijuteriile mult prea grele.

Bijuteriile foarte grele îți pot afecta sănătatea. Colierele grele îți pot provoca dureri în zona spatelui sau a gâtului. Cerceii grei pot să-ți deformeze lobul urechii în timp și va fi nevoie de intervenție chirurgicală pentru a repara acest lucru.

5. Cravatele.

Cravatele pe care le poată bărbații pot opri circulația sângelui, pot cauza presiune în zona ochilor, ceea ce va conduce la dureri de cap. Acest lucru se va întâmpla dacă cravata este purtată în mod constant.

6. Sutienele cu mărimea greșită.

În momentul în care porți un sutien care nu ți se potrivește, sănătatea sânilor tăi poate fi afectată, însă vor apărea și durerile de spate.

7. Dresurile sau lenjeria intimă modelatoare.

Este cel mai bine dacă încerci să eviți aceste obiecte vestimentare. Acestea sunt extrem de strâmbe și îți pot afecta circulația sângelui și, totodată, pot provoca dureri musculare.

8. Gențile supradimensionale.

Femeile tind să-și cumpere genți mari pentru că au multe lucruri de cărat după ele în fiecare zi. Bărbații văd gențile acestora ca fiind o gaură neagră.

Totuși, punându-ți cea greutate pe umăr va cauza în timp dureri ale brațelor și ale umerilor.