Evită pe cât de mult poţi aceste piese vestimentare, mai ales vara

Când temperaturile trec pragul suportabilității, a-ți face viața mai ușoară devine principalul scop pe care îl ai. Dăm și noi o mână de ajutor, spunându-ți ce piese vestimentare și ce materiale textile sunt de evitat atunci când temperaturile depășesc 30 de grade. Chiar dacă tendințele în modă te împing de la spate să le porți, încearcă să găsești un substitut mai sănătos pentru acele piese vestimentare. Pe lângă faptul că pot cauza iritații, purtatul lor se poate transforma într-un adevărat calvar pentru tine.

24 apr. 2016, 10:01
Evită pe cât de mult poţi aceste piese vestimentare, mai ales vara

Bluzele și pantalonii de piele sunt cele mai cool piese vestimentare, pe care le vezi la toate vedetele, atât de la noi, cât și din afară. Dar înainte de a le purta, gândește-te că una este să fii pe scenă sau pe covorul roșu, unde există un mediu controlat și alta este să te plimbi prin oraș în temperaturi de 40 de grade.

Acest tip de piese vestimentare, chiar dacă sunt highly fashionable (foarte la moda) duc la un mare disconfort. Se vor lipi de tine, vei transpira în exces și îți va fi aproape imposibil să le dai jos ulterior. Pielea nu permite aerului să circule și de fapt aceasta este marea problemă!

Continuarea pe elli.ro.