Examen de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri „Pavel Zăgănescu” Boldeşti

La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu” Boldeşti se va desfăşura, în perioada 3 - 10 septembrie, examenul de admitere, sesiunea 2016, pentru ocuparea celor 225 de locuri alocate acestei instituţii de învăţământ.

02 sept. 2016, 14:10
Examen de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri „Pavel Zăgănescu” Boldeşti

Înscrierile pentru concurs vor avea loc în zilele de sâmbătă şi duminică, la sediul şcolii de subofiţeri, în intervalul orar 08.30 – 15.30, anunţă Ministerul Afacerilor Interne.

Pentru a face cunoscute regulile de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere, duminică, începând cu ora 15,30, cadrele unităţii vor desfăşura instructaje la care vor putea participa şi părinţii candidaţilor.

Documentele necesare dosarului de recrutare sunt cartea de identitate sau paşaportul şi permisul de conducere în original, iar, pentru cele două locuri alocate etniei rome, candidaţii trebuie să prezinte şi o adeverinţă din partea unei organizaţii etnice, constituită potrivit legii, care să le ateste apartenenţa la aceasta.

Graficul concursului de admitere poate fi consultat pe site-ul www.scoaladepompieri.ro, iar documentele şi informaţiile referitoare la desfăşurarea concursului vor fi afişate la avizierul şcolii.