EXAMEN DE DEFINITIVAT 2014. Un profesor a fost prins copiind la examen

După ce elevii au trecut prin emoţiile examenelor de final de ciclu liceal şi gimnazial, a venit şi rândul profesorilor să treacă prin focul evaluărilor examenului de definitivat.  

15 iul. 2014, 08:21
EXAMEN DE DEFINITIVAT 2014. Un profesor a fost prins copiind la examen

341 de cadre didactice din judeţ s-au prezentat duminică să susţină proba scrisă a definitivatului, testarea care le asigură o catedră pe perioadă nedeterminată, scrie monitorulsv.ro. 26 de candidaţi au absentat de la examen, 57 au părăsit sălile de evaluare după ce au primit subiectele, iar un altul a fost eliminat după ce a fost surprins cu materiale informative asupra sa.

Citeşte şi DEFINITIVAT 2014 Bistriţa-Năsăud: Un profesor eliminat, alţi 26 au abandonat proba

Candidatul care a fost prins copiind susţinea testarea la consiliere şcolară. Un alt înscris, de la Liceul Tehnologic Bivolărie, a susţinut definitivatul în condiţii speciale, comisia de examen acceptându-i cererea de a fi sprijinit de un interpret pentru înţelegerea infiormaţiilor venite din partea supraveghetorilor.

Citeşte şi DEFINITIVAT 2014. Un profesor din Iaşi, scos din examen după ce a încercat să COPIEZE

Proba scrisă a conţinut subiecte de specialitate, metodica predării, pedagogie şi elemente de psihologia educaţiei. Durata de redactare a lucrării a fost de 4 ore.