Exatlon 13 ianuarie 2019 live video: Primul joc pentru bani aduce primele scandaluri

Exatlon 13 ianuarie 2019 live video: Cel de-al treilea sezon al show-ului „Exatlon” a început sâmbătă. Concurenții au luptat pentru dreptul de a locui în vilă. Scorul a fost strâns, însă, la final, cei care au câștigat dreptul de a locui în vilă au fost Faimoșii, care au câștigat cu scorul de 10 la 7. Punctul decisiv l-a adus Costin Gheorghe, fratele cunoscutei cântărețe Elena Gheorghe.  

13 ian. 2019, 12:12
Exatlon 13 ianuarie 2019 live video: Primul joc pentru bani aduce primele scandaluri

Exatlon 13 ianuarie 2019 live video:

A început prima ediție a emisiunii „Exatlon”. Cosmin Cernat a făcut două anunțuri foarte importante. Prima surpriză anunțată de Cosmin Cernat este că nu va fi eliminare în prima săptămână din noul sezon. Așadar, atât Faimoșii, cât și Războinicii pot sta liniștiți.

Cel de-al doilea anunț se referă la cum se va desfășura Marea Finală Exatlon România sezonul 3: „Am o veste și pentru voi și pentru cei de acasă. În acest sezon, al treilea, la Exatlon România, ediția 2019, vom avea doi câștigători, unul la masculin și unul la feminin. Vom avea, practic, două finale. Una a băieților și una a fetelor! Câștigătorul va pleca acasă cu 50.000 de euro, câștigătoarea va pleca și ea acasă tot cu 50.000 de euro. Să aveți mult succes!”, a spus Cosmin Cernat.

Cea de-a treia surpriză pentru concurenții Exatlon România este că în doar câteva zile vor juca primul meci internațional cu Ungaria.