EXATLON 16 FEBRUARIE 2019 LIVE ONLINE. Surpriză de proporţii, nimeni nu se aştepta la asta

EXATLON 16 FEBRUARIE 2019 LIVE ONLINE. Alin Andronic este fără doar și poate concurentul care a reușit să câștige cei mai mulți fani. Războinicul din sezonul 2 al Exatlon a pierdut în fanala cu colega sa, Beatrice Olaru, însă rezultatul nu a fost unul corect. Deși Kanal D și-a recunoscut indirect greșeala, schimbând regulamentul în Exatlon 3, sportivul nu a putut fi înduplecat.

16 feb. 2019, 16:03
EXATLON 16 FEBRUARIE 2019 LIVE ONLINE. Surpriză de proporţii, nimeni nu se aştepta la asta

EXATLON 16 FEBRUARIE 2019 LIVE ONLINE. Televiziunea turcă a încercat în nenumărate rânduri să-l capteze pe Alin Andronic în alte proiecte. L-au dorit antrenor, iar Cătălin Botezatu chiar l-a invitat să-i fie model. Însă războinicul a ales să rămână în Germania şi să nu se mai alăture Kanal D în alte proiecte. Chiar dacă momentan nu se va întoarce la adevăratul Exatlon, ei bine va fi antrenor pentru cei mici. Și nu singur, ci alături de foşti colegi de-ai săi din ediţiile 1 şi 2.

„Sunt extrem de emoţionat să împărtăşesc cu voi o întâlnire de suflet! Astfel, eu şi colegii mei de la Exatlon, vă invităm Sămbătă, 16.02.2019, începând cu ora 11, la Sport Center Izvin, la mişcare, joacă şi fapte bune! ‼️Micii sportivi să nu uite acasă echipamentul sportiv, pofta de joacă şi spiritul de războinic‼️ Fericirea de pe chipul unui copil poate fi fericirea ta! Dăruieşte unui copilaş mai puţin norocos o jucărie, o carte, rechizite şcolare sau dulciuri!”, este mesajul lui Alin, pe care este posibil să-l vedem într-un Exatlon All Stars dacă fanii vor reuşi să-l convingă şi dacă cei de la Kanal D vor reuşi să conceapă o producţie care să o egaleze sau chiar să o depăşească pe prima.

Exatlon Romania (16.02.2019) – Jocul pentru HOTEL! Concurentii fac tot posibilul sa castige! Nu rata editiile Exatlon sambata – marti, de la 20:00, numai la Kanal D!

EXATLON Kanal D, LIVE 16 februarie: FAIMOȘII vs. RĂZBOINICII: Cine merge la hotel Începe un concurs în care concurenții trebuie să șuteze la poartă. Portari sunt chiar antrenorii.  

EXATLON Kanal D, LIVE 16 februarie: FAIMOȘII vs. RĂZBOINICII: Cine merge la hotel Urmează proba noroiului. 

EXATLON Kanal D, LIVE 16 februarie: FAIMOȘII vs. RĂZBOINICII: Cine merge la hotel Cele două echipe sunt dornice să meargă la hotel. 

EXATLON Kanal D, LIVE 16 februarie: FAIMOȘII vs. RĂZBOINICII: Cine merge la hotel Echipa care va câștiga merge la hotel.  

EXATLON Kanal D, LIVE 16 februarie: FAIMOȘII vs. RĂZBOINICII: Cine merge la hotel Cei care vor pierde vor merge la cabană. 


Dramatismul atinge cote maxime la Exatlon 2019, după ce unul dintre concurenții care fac parte din echipa Faimoșilor a părăsit competiția de la Kanal D. Publicul a fost electrizat în ultima perioadă, iar în meciul pentru eliminare Războinicii au ieșit învingători, chiar dacă mulți nu se așteptau la un asemenea rezultat. 

Faimoșii au fost luați prin surprindere în momentul în care meciul pentru eliminare s-a terminat cu scorul de 10-6 în favoarea Războinicilor. Probabil a contat foarte mult și faptul că au intrat foarte relaxați în meci, fiind convinși că nu au cum să piardă. Echipa albastră a fost însă mult mai motivată și a reușit în cele din urmă să se impună. Cel mai bun războinic a fost Gabriel Nedelcu, care și-a demoralizat pur și simplu adversarii prin determinarea de care a dat dovadă și prin maniera în care a câștigat puncte pentru echipa sa. Din rândul fetelor a impresionat Irina Postolea, care a câștigat fiecare cursă în care a intrat.  

Exatlon 2019! Cine a părăsit competiţia de la Kanal D. Dramatism la cote maxime

Călin Șerban este Faimosul care a părăsit Exatlon 2019, competiția de la Kanal D.Dramatismul a atins cote maxime în momentul în care cei din echipa roșie au fost nevoiți să urmărească de pe margine cei doi cncurenți care au intrat la duel, Ciprian Marişi şi nou venitul Călin Șerban. Ciprian și Călin s-au luptat pentru a acumula puncte, iar experiența și-a spus cuvântul în cele din urmă și învingător a ieșit Ciprian Mariși.