EXATLON. Ce note avea războinica Diana Senteş la şcoală FOTO

Diana Sentes face senzatie la Exatlon in primul rand prin felul in care arata. De profesie antrenor personal, Diana s-a descurcat foarte bine si la scoala, in ciuda faptului ca se spune ca fetele frumoase nu sunt neaparat inteligente.

25 sept. 2018, 08:34

Diana a absolvit un liceu de fite din Bucuresti, „Jean Monnet” la specializarea „Stiinte ale naturii” si a luat Bacalaureatul in 2009 cu spectaculoasa medie 9,37.

Citeşte şi EXATLON ROMANIA 23 SEPTEMBRIE 2018. Ziua eliminării, surpriză uriaşă

Razboinica a luat 10 la Limba si Literatura Romana Romana-oral, 9,05 la scris, 10 la engleza, 9,30 la matematica, 7,90 la biologie si evident, 10 la Educatie Fizica. La ultima proba, Diana a optat pentru handbal, asa explicandu-se faptul ca razboinica a reusit sa smulga cateva puncte la traseu, in ciuda faptului ca a ajuns ceva mai tarziu decat adversarele ei.

Diana a fost buna inca din scoala generala

Diana Sentes a avut rezultate foarte bune chiar si in scoala generala. Ea a avut o medie de absolvire de 9,40, a luat 8,45 la testele nationale, intrand la liceu cu o medie generala de 8,92. Practic, daca judecam dupa notele de la scoala, putem spune ca Diana este unul dintre cei mai inteligenti concurenti de la Exatlon, sezonul 2.


loading...