EXATLON. Cosmin Cernat, vestea tristă pentru concurenţi: „A plecat dintre noi!”

Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon România, i-a informat abia joi, 1 noiembrie, pe concurenţi că Ilie Balaci, fostul mare fotbalist al Universității Craiova, a murit pe 21 octombrie.

01 nov. 2018, 20:01
EXATLON. Cosmin Cernat, vestea tristă pentru concurenţi: „A plecat dintre noi!”

Cosmin Cernat le-a propus concurenților, înainte de meciul România – Mexic, să îi aducă un omagiu lui Ilie Balaci. Cei mai afectați au fost foștii fotbaliști Cristi Pulhac și Giani Kiriță.

Decizie şoc luată de Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea Exatlon

„Finalul acestei ceremonii este un pic diferit. Voi sunteți aici de foarte multă vreme, nu aveți informații, nu aveți acces la nimic. În ultimele zile a plecat dintre noi un mare fotbalist. Este o fotografie uluitoare, este o fotografie extraordinară, în care, la căpătâiul lui, Gheorghe Hagi sărută fotografia. Gheorghe Hagi sărută fotografia lui Ilie Balaci!

Ilie Balaci, omul care a îmbrăcat tricoul echipei naționale, omul alături de care Nicolae Dobrin și de Gică Hagi este între cei mai mari trei fotbaliști români, nu mai e! Am rămas doar cu Hagi.

Astăzi, când o să mergeți la start, o să vă rog să vă gândiți și la Iliuță Balaci, și la Nicolae Dobrin, dar și la cel care încă e alături de noi, Gică Hagi. Să fie omagiul nostru pentru Ilie Balaci!”, a spus Cosmin Cernat.