EXATLON LIVE VIDEO KANAL D: Se anunţă răsturnări de situaţie

Fostul concurent Radu de la Exatlon, care a făcut parte din echipa Războinicilor, a dezvăluit ce se va întâmpla în următoarele ediții la Exatlon.

01 mart. 2018, 15:56
EXATLON LIVE VIDEO KANAL D: Se anunţă răsturnări de situaţie

Un fost concurent a declarat că vor urma răsturnări de situație în emisiune, că se vor schimba complet strategiile și de asta sunt conștienți chiar și cei mai temători dintre sportivii din Republica Dominicană. 

EXATLON LIVE VIDEO

„Vor urma răsturnări de situație, și mă refer nu atât cât ține de joc, cât de strategii. Nu din partea noi veniți, nu sunt suficienți de integrați, doar dacă fac puncte”, mărturisește foarte convins Radu.

Fiica lui Radu, pentru Wowbiz: „Sunt tristă. E o trecere de la extaz la agonie. Mă așteptam ca la un moment dat să iasă. Știu cât îi e de dor de noi, cât de mult îi lipsim, că vrea să ne vadă”. 

 Mai determinati ca niciodata pentru a nu fi pusi iar in postura ultimelor doua saptamani din Arena, atunci cand au fost nevoiti sa isi propuna coechipierii spre eliminare, Faimosii i-au infrant decisiv pe Razboinici, cu un scor urias, de 10 la 4.

In tabara Razboinicilor, inainte de a intra in Arena si de a se face strategiile pentru cei trei care au fost nominalizati spre eliminare, isteria si haosul si-a facut loc rapid printre concurenti.

Nou venitul Alex a fost aratat cu degetul de unii dintre colegii lui si a fost considerat unul dintre vinovatii care a dus la esec echipa, in seara de luni. Dornic de a demostra ce poate, in lupta cu adversarii, Alex nu i-a lasat sansa lui Stefan de a concura, aceasta decizie enervand-o la culme pe Mariana.

„Din punctul meu de vedere, cred ca strategia pe care am ales-o, nu cred ca a fost ok. Consider ca Stefan este mult mai bun decat Alex, care ar fi trebuit sa ii dea posibilitatea lui Stefan de a concura”, a spus, dezamagita, Mariana.

Razboinicii pareau ca au lasat garda jos si mai dezbinati ca niciodata, iar Ionut a fost concurentul cel mai vocal si cel care i-a lua partea nou venitului in echipa, Alex. Acesta nu l-a considerat vinovat pe Alex, ci a marturisit ca, de fapt, a fost vorba despre o eroare tactica a echipei.

„Sincer, fiecare dintre cei nou veniti au sanse egale; sa intre in concurs, sa demonstreze de ce sunt aici. Se ajunge pana la urma la o nominalizare si cei de acasa ii vor vota pe ei, pe Roxana, pe Lupu, pe Alex. Pai daca ei nu vor juca, cum sa aduca puncte echipei?”, a marturirist acesta, vizibil iritat de parerea celorlati colegi.