EXATLON LIVE VIDEO KANAL D: „Văd în ea un om pervers cu multă falsitate”

EXATLON a avut parte de un nou scandal înainte de votul care a dus la eliminarea unui concurent.

28 feb. 2018, 13:20
EXATLON LIVE VIDEO KANAL D: „Văd în ea un om pervers cu multă falsitate”

EXATLON LIVE VIDEO. Alex, acuzatii grave la adresa Alinei: „Vad in ea un om pervers cu multa falsitate”

 n editia de ieri Alina a devenit marul discordiei in randul Razboinicilor.

Acuzele au pornit de la Alex, cel mai nou membru al echipei, care a acuzat-o pe Alina de falsitate din cauza faptului ca l-a propus pentru eliminare pe Ionut:

„Ai inteles logica Alinei? De ce l-a nominalizat pe Ionut? Dupa ce mi-a spus mie, super hotarata ca o sa il nominalizeze pe Lupu. Si batea cu pumnii in topogan ca „tu nu o sa pleci acasa, ca o sa plece Lupu, Roxana sau Alex”! Ba, in fata mi-a spus ma, cu lacrimi in ochi! Joaca aici un rol de pervers maxim! Eu asta vad in ea, un om pervers cu multa falsitate! De fiecare data cand deschide gura aud falsitatea cum rasuna in ea”, sustine Alex.

Spusele acestuia au fost sustinute si de Anca:

„Cred ca s-a prins toata lumea ca ea este de fapt problema acestei echipe, nu eu. Din discutiile pe care le-am auzit toata lumea a inteles ca ea este sarpele veninos si este extrem de falsa si de perversa.

„Toata lumea a avertizat-o pe Mariana sa fie in garda, sa aiba grija ca nu e nicio surpriza daca va fi si ea nominalizata, propusa de Alina, la cat de perversa este.

„S-a dus de exemplu la Ionut si i-a spus inainte de Arena, in ziua respectiva, sa stea linistit ca eu voi pleca. Si la Arena l-a nominalizat pe el. Cred ca nu este greu pentru nimeni sa isi dea seama ca este prefacuta. Se vede pe fata ei ca are o fata de scorpie, de vipera”, a declarat Anca.

Despre emisiune

20 de concurenti, dintre care 10 vedete, vor intra intr-o confruntare unica, in care isi vor pune la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele. EXATLON a inregistrat un succes rasunator in tari precum Mexic si Brazilia, iar acum a venit randul romanilor sa vada competitia cea mai dura si plina de provocari difuzata pana acum pe micul ecran.

Filmarile vor avea loc in Republica Dominicana, concurentii vor trece printr-o serie de probe de foc, menite sa le testeze pregatirea fizica, viteza de reactie, curajul si puterea psihica. Acestia vor fi nevoiti sa ramana concentrati si in forma fizica maxima in fata probelor la care sunt supusi in permanenta.

Reality-ul, suta la suta autentic, va avea in prim plan Echipa Faimosilor, formata din zece vedete, si Echipa Razboinicilor, formata din oameni obisnuiti, dar care practica intens activitati sportive. Doar unul dintre acestia va iesi invingator si castigatorul marelui premiu de 100.000 de Euro.