EXATLON Romania, eliminare cu scandal. Primul bărbat trimis acasaă de la Războinici

Ovidiu a pierdut duelul cu Alex Stoica. El nu a reușit să ia niciun punct, fiind învins cu 5-0.

30 ian. 2019, 10:04
EXATLON Romania, eliminare cu scandal. Primul bărbat trimis acasaă de la Războinici

Ovidiu și Alex Stoica s-au îmbrățișat la sfârșitul duelului, scrie wowbiz.ro.

„Se pare că stau mai prost cu ținta, cu aruncarea în cub. Voi merge acasă. Probabil aș mai fi avut multe de spus în această competiție, până aici pot să fac eu drumul ăsta. De aici încolo mă bazez ca echipa mea să meargă mai departe și să facă tot posibilul să nu mai ajungem în situația asta fiindcă doare foarte tare. Mulțumesc întregii echipe de la Exatlon, ție, Cosmin”, a spus Ovidiu Jimborean după duelul cu Alex Stoica.

Citeşte şi EXATLON ROMANIA. Mama lui Giani Kiriţă, scandal la TV cu Silviu Nicolae. Dialog năucitor între cei doi FOTO

Alex i-a dedicat victoria tatălui său decedat. „Îi doresc mult succes lui Ovidiu în tot ceea ce face. Sper să ne vedem cât mai curând, la o bere, ca băieții. Să ne vedem cu toții la o cină, la o pina colada”, a spus Alex după victorie.

„În primul rând vreau să-l felicit pe Alex pentru modul său de a intra în această luptă, în acest duel foarte greu cu Ovidiu. Dacă este să analizez cursele, pe Ovidiu nu-l recunosc pentru că în puținul timp petrecut aici, aproximativ 5 zile, eu cunosc un alt Ovidiu, care ajungea foarte repede la traseu, care finaliza cum trebuie, dar probabil și-a pus amprenta presiunea duelului și atunci asta s-a întâmplat”, a spus Giani Kiriță.