EXATLON. „Războinicul” Ciprian Silaşi îşi înjură colegele. Cine l-a pus la punct şi pe el

Ana Simia Ţăran a plecat pe uşă din dos de la Exatlon, însă, la întoarcerea în ţara, ea a dezvăluit motivul pentru care nu şi-a mai dorit să rămână în Republică Dominicană!

05 oct. 2018, 09:13
EXATLON. „Războinicul” Ciprian Silaşi îşi înjură colegele. Cine l-a pus la punct şi pe el

„Razboinicul” Ciprian Silasi, umilit la Exatlon, scrie wowbiz.ro. „Aşa i-a rămas de atunci porecla, a fost, dacă vreţi, o ironie la adresa lui făcută de Drăgan!”

Citeşte şi Bombă la Exatlon! Giani Kiriţă şi Ionuţ „Jaguarul” se întorc în Republica Dominicană

„Razboinica” a povestit la FanArena că nu mai suporta atitudinea colegului sau, Ciprian, care o înjura mai mereu, şi nu doar pe ea, ci şi pe celelalte fete din competiţie!

Dacă adevărul este acesta, şi bărbatul a fost agresiv verbal cu reprezentantele sexului frumos, ei bine şi „razboinicul” Ciprian Silasi a fost umilit la Exatlon, la rândul sau! De data aceasta de un adversar, de la „Faimosi”! „Cand l-a văzut prima oară Mirel, s-a uitat la el puţin, pe sub ochi, apoi întrebat pe cine alege pe traseu, a arătat cu mâna spre Ciprian, şi cu zâmbetul pe buze, a spus aşa…îl vreau pe „Fuego”, de la faptul că „razboinicul” este cântăreţ! Aşa i-a rămas de atunci porecla, a fost, dacă vreţi, o ironie la adresa lui făcută de Drăgan! Mereu ne amuzam când îl strigam aşa… „, a dezvăluit Adrian Blidaru.