EXATLON ROMANIA 1 mai 2018 live video Kanal D: De ZIUA MUNCII trei concurenţi primesc preaviz de concediere

EXATLON ROMANIA 1 mai 20182 live video Kanal D: Marţi este o zi importantă în Republica Dominicană, trei concurenţi sunt nominalizaţi pentru eliminare,.

01 mai 2018, 06:46
EXATLON ROMANIA 1 mai 2018 live video Kanal D: De ZIUA MUNCII trei concurenţi primesc preaviz de concediere

UPDATE: Vladimir Drăghia a câștigat proba de imunitate. Propunerile de eliminare sunt: CĂTĂLIN CAZACU, VALENTIN și GIANI KIRIȚĂ

UPDATE: LARISA este cea care este player of the week și are IMUNITATE. Băieții vor juca proba pentru a scăpa de propunere

EXATLON ROMANIA 1 mai 2018 live video Kanal D: Războinicii și Faimoșii joacă marţi seara pentru un premiu foarte important: rămânerea în concurs. 

EXATLON 1 MAI 2018 LIVE VIDEO

Luni, Războinicii câştigă casa! Ionuţ a adus punctul decisiv la ştafeta mixtă. Scorul final 10-9 pentru cei în albastru. De asemenea, Războinicii au câştigat şi jocul dublu, cu 5-2. Echipa formată din Ionuţ şi Roxana a câştigat în faţa celei formate din Drăghia şi Larisa. Vladimir a făcut o criză de nervi, după ce Ionuţ l-a învins în toate meciurile.

CASTIGATOR EXTALON ROMANIA 2018: În concurs au rămas cinci faimoși și patru războinici care luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro. În fiecare săptămână, clasamentele se modifică, iar emoțiile cresc de fiecare dată.

Dacă mâine concursul s-ar termina, Ionuț, „Jaguarul”, ar câștiga pentru că a dovedit, cel puțin până acum, că este cel mai bun. Clasamentul arată că din 206 meciuri jucate, Ionuț a câștigat 113. Pe locul doi se află Vladimir Drăghia (111 victorii), iar pe locul trei Alex Nedelcu (108 victorii). Rămâne de văzut cine va fi câștigător deoarece publicul va avea ultimul cuvânt de spus prin vot.

Filmările au loc în Republica Dominicană, unde concurenții trec printr-o serie de probe de foc, menite să le testeze pregătirea fizică, viteza de reacție, curajul și puterea psihică. Aceștia vor fi nevoiți să rămână concentrați și în formă fizică maximă în fața probelor la care sunt supuși în In coada clasamentului Exatlon se afla, cum era normal, cei doi concurenti intrati mai tarziu in competitie: Larisa Vasile cu 77 de victorii si Valentin Chis “Bruce”, cu 46 de victorii.

Clasamentul realizat de AndreiGhioc.ro ia in calcul doar competiile sportive, care au traseu, nu si mini-game-urile sau quiz.permanență.

Exatlon 1 mai 2018. Războinicii şi Faimoşii joacă marţi pentru imunitate. Echipa care pierde jocul de azi va rămâne fără un concurent.

Indiferent dacă pierd Faimoşii sau Războinicii, echipa nu va mai face nominalizări pentru eliminare. Cei în roşu au cinci componenţi, iar unul va fi player of the week, iar celălalt va câştiga imunitatea. Restul vor fi nominalizările pentru eliminare. 

Acelaşi principiu se va aplica şi la cei în albastru, cu menţiunea că ei ar putea avea doar doi nominalizaţi„Avem doar două variante: ori câştigăm proba de protecţie, ori pierdem şi ajungem în faţa publicului”, a spus Vladimir Drăghia înaintea meciului din această seară. 

Exatlon 1 mai 2018: Ionuţ Jaguarul, remarcat de jucătorii greci

Chiar dacă România a pierdut meciul internaţional cu Grecia, primul jucat după mult timp, jucătorii noştri au câştigat respectul adversarilor eleni.

În emisiunea Exatlon 29 aprilie, concurentii de la Exatlon Romania s-au intalnit intr-un meci international cu echipa Greciei. Cel mai impresionant atlet a fost Ionuț „Jaguarul”, în opinia grecilor.

„Prieteni, vouă cum vi s-au părut românii?”, a întrebat unul dintre sportivii Greciei.

„Sunt foarte rapizi! Cel mic și blond m-a impresionat (Ionuț Rusu n.r). Toți sunt rapizi”, au spus grecii, după întâlnirea cu sportivii României.

Nebunia Exatlon a lovit aseara Columbia! Fanii cer o confruntare cu Romania!

 

Exatlon, cel mai tare show de televiziune din lume, a inceput seara trecuta si in Columbia.

Exatlon Columbia a debutat seara trecuta la ora 7:30 pm (ora locala) iar show-ul se anunta unul cel putin la fel de tare ca cel ce se difuzeaza in tara noastra. Primele imagini din Dominicana au aparut pe contul de socializare a show-ului Exatlon Columbia si imediat fanii au intrebat cand va avea loc confruntarea cu Romania.