EXATLON ROMANIA 10 FEBRUARIE 2019: Accidentare horror în echipa Războinicilor. cINE A CÂŞTIGAT VILA

EXATLON ROMANIA 10 FEBRUARIE 2019: Concurenții de la Exatlon România sunt în stare de șoc după ultima accidentare!

10 feb. 2019, 15:20
EXATLON ROMANIA 10 FEBRUARIE 2019: Accidentare horror în echipa Războinicilor. cINE A CÂŞTIGAT VILA

EXATLON ROMANIA 10 FEBRUARIE 2019: Exatlon Romania 10 februarie: Meci plin de tensiune in aceasta seara! In timpul jocului au avut loc mai multe accidentari si mai mai multe conflicte.

Irinei Postolea i s-a facut rau imediat dupa meci si a fost transportata la spital pentru investigatii amanuntite.

Un alt conflict a izbucnit intre Iuliana Aradi si Andreea Arsine, pe traseu.

Scorul final a fost unul categoric, de 10 la 3 in favoarea Faimosilor!

EXATLON ROMANIA 10 FEBRUARIE 2019: Emoțiile ating din nou cote alarmante în această seară. Războinicii au motive să fie nervoși, după ce unul dintre ei a suferit o accidentare îngrozitoare, care i-a îngrijorat până și pe faimoși.

Nu rata o nouă ediție care vă va ține cu sufletul la gură!

 

“Exatlon” pozitionează Kanal D pe primul loc în audiențe

Potrivit Kantar Media, Kanal D a inregistrat 7,7% Rating si 15,2% cota de piata, pe publicul National, ocupand astfel prima pozitie in top.  Statia s-a clasat pe locul doi, la nivelul publicului Comercial, cu 5,3% Rating si 13,7% cota de piata, si pe All Urban, cu 6,0% Rating si 12,6% cota de piata.

Miza jocului de aseara a fost “hotelul”, ambele echipe dorindu-si sa ajunga sa intre in posesia premiului ce ofera conditii mult mai bune, hrana din belsug si relaxarea atat de importanta pentru a putea face fata jocurilor ce urmeaza. Echipa Rosie a iesit invingatoare, cu scorul de 10-5, dar au fost momente in care “Razboinicii au dat semne ca isi pot reveni.

Tensiunile nu s-au lasat asteptate pe banca echipei Albastre, Giani Kirita atragandu-le concurentilor pe care ii antreneaza ca fac greseli si ca “isi lasa” adversarii sa puncteze, acuzand fetele din echipa ca nu fac eforturi pentru a aduce atat de necesarele puncte. Au aparut si primele confruntari verbale, Irina Postolea amintind tuturor ca si fetele au avut perioada lor de glorie si subliniind ca se simte nedreptatita de cuvintele lui Giani Kirita.

    “De maine ne revenim si aducem puncte. Dar nici sa spui ca noi n-am adus, n-am facut… ca numai baietii.  Fetele… parca ai dat cu ele de pamant; eu asa ma simt”, I-a spus Irina Postolea lui Giani Kirita.

Nici Gabriel Nedelcu nu a scapat de tirul verbal al lui Giani, acesta reprosandu-i tanarului concurent faptul ca e mult prea relaxat si zambitor dupa o infrangere. 

In aceasta seara, de la ora 20:00, continua lupta,  momentele incarcate de dramatism nu le lasa concurentilor timp sa respire. Irina Postolea cade ca secerata, starnind ingrijorare maxima in randul ambelor echipe, iar traseul spectaculos si foarte dificil le da batai de cap atat “Faimosilor”, cat si “Razboinicilor”.