EXATLON ROMANIA 15 MAI 2018: Traseul nou le-a pus capac. Cine a cedat înainte de confruntarea de marţi. KANAL D LIVE VIDEO

Publicat: Marţi, 15 Mai 2018 13:14 // Actualizat: Marţi, 15 Mai 2018 22:20 // Sursa: romaniatv.net

EXATLON ROMANIA 15 MAI 2018: Discuții, controverse, adrenalină și așteptarea finanlului de concurs la Exatlon. Au mai rămas opt concurenți, câte patru din fiecare echipă.

Faimoșii au câștigat o noapte la un hotel de lux, după ce au terminat meciul cu scorul de 10 – 5.

EXATLON ROMANIA 15 MAI 2018: Războinicii nu trec prin cele mai bune momente în Republica Dominicană. Cei în albastru au o scădere de formă, care i-a costat casa, dar și comunicarea și se pare că nu se regăsesc nici la mini-game-uri.

La ediția de luni seara, Faimoșii și Războinicii s-au înfruntat pentru o ieșire la restaurant. Bugetul a fost unul foarte generos: câte 1.000 de pesos de persoană.

Competiția a fost una strânsă, iar totul s-a decis la ștafeta mixtă.

De această dată, ghinionul i-a lovit pe cei în albastru. Lui Ionuț i-a ieșit de două ori mingea din gaura mesei în care trebuia introdusă, iar Faimoșii au reușit victoria, prin Vladimir Drăghia.

Exatlon Romania (15.05.2018) - Traseu NOU, Duel din ce in ce mai interesant!

Pe un grup de Facebook în care se vorbește despre despre Exatlon România au început deja pariurile și clasamentele privind marele câștigător. Emoțiile sunt mari și, fiecare dintre concurenții rămași în concurs visează la mafrele premiu după mai bine de patru luni de stat în Republica Dominicană. În acest sens, a fost publicată o imagine care arată care este clasamentul real al concurenților în funcție de câte curse au câștigat și câte puncte au adus echipei.

Astfel, un membru al grupului de pe Facebook îl scoate 100% câștigător pe Ionuț Rusu de la Războinici, însă mulți îi văd câștigători pe Vladimir sau Ștefan.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 mai 04:08
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H