EXATLON ROMANIA 15 MAI 2018: Traseul nou le-a pus capac. Cine a cedat înainte de confruntarea de marţi. KANAL D LIVE VIDEO

EXATLON ROMANIA 15 MAI 2018: Discuții, controverse, adrenalină și așteptarea finanlului de concurs la Exatlon. Au mai rămas opt concurenți, câte patru din fiecare echipă.

15 mai 2018, 10:14

Faimoșii au câștigat o noapte la un hotel de lux, după ce au terminat meciul cu scorul de 10 – 5.

EXATLON ROMANIA 15 MAI 2018: Războinicii nu trec prin cele mai bune momente în Republica Dominicană. Cei în albastru au o scădere de formă, care i-a costat casa, dar și comunicarea și se pare că nu se regăsesc nici la mini-game-uri.

La ediția de luni seara, Faimoșii și Războinicii s-au înfruntat pentru o ieșire la restaurant. Bugetul a fost unul foarte generos: câte 1.000 de pesos de persoană.

Competiția a fost una strânsă, iar totul s-a decis la ștafeta mixtă.

De această dată, ghinionul i-a lovit pe cei în albastru. Lui Ionuț i-a ieșit de două ori mingea din gaura mesei în care trebuia introdusă, iar Faimoșii au reușit victoria, prin Vladimir Drăghia.

Exatlon Romania (15.05.2018) – Traseu NOU, Duel din ce in ce mai interesant!

Pe un grup de Facebook în care se vorbește despre despre Exatlon România au început deja pariurile și clasamentele privind marele câștigător. Emoțiile sunt mari și, fiecare dintre concurenții rămași în concurs visează la mafrele premiu după mai bine de patru luni de stat în Republica Dominicană. În acest sens, a fost publicată o imagine care arată care este clasamentul real al concurenților în funcție de câte curse au câștigat și câte puncte au adus echipei.

Astfel, un membru al grupului de pe Facebook îl scoate 100% câștigător pe Ionuț Rusu de la Războinici, însă mulți îi văd câștigători pe Vladimir sau Ștefan.