EXATLON ROMANIA 16 MAI 2018: Se strânge laţul, fanii au decis următoarea eliminare LIVE VIDEO KANAL D

EXATLON ROMANIA 16 MAI 2018: Faimosii si Razboinicii au ajuns intr-un moment crucial! Incepe faza finala la EXATLON! Astazi, de la ora 19:45, la Kanal D, aflam cine va parasi competitia, vor ramane 7 concurenti.

16 mai 2018, 08:32

EXATLON ROMANIA 16 MAI 2018 Update: Valentin Chiş, zis şi Bruce, este cel care pleacă de la Exatlon. Faimosul a strâns cele mai puţine voturi de susţinere dintre cei trei băieţi.

EXATLON ROMANIA 16 MAI 2018 Update: Cosmin Cernat a anunţat încă trei eliminări săptămâna viitoare. Cei patru care vor rămâne vor juca în semifinale. Câştigătorii semifinalelor merg în marea finală!


EXATLON ROMANIA 16 MAI 2018: Începe faza finală a Exatlon. Urmează o săptămână intensă cu eliminări rapide, iar miercurea viitoare se va decide câștigătorul. Au mai rămas opt concurenți în joc, patru Faimoși și patru Războinici, iar în această seară, unul dintre ei va fi eliminat.

Exatlon 16 mai LIVE:

Războinicii au câștigat cu 10 – 9. Un faimos va pleca acasă azi

Vladimir Draghia, Catalin Cazacu, Bruce si Larisa au pierdut proba de protectie, ceea ce inseamna ca unul dintre ei va pleca acasa la finalul editiei din aceasta seara.

Vladimir: Cel mai mult ne doare ca am ajuns la 9-5! Imi pare rau pentru noi, foarte rau! Suntem impacati cu plecarea unuia dintre noi. Ma surprinde ca nu sunt atat de suparat cum ma asteptam. E o pace in mine si sunt bucuros ca o am.

Catalin Cazacu: Nu trebuia sa lasam victoria din mana. Cand trebuia sa nu gresesc, am dat cu stangul in dreptul. E un mix de sentimente!

„In aceasta seara vom afla cine va pleca in Romania. Din opt concurenti Exatlon vor ramane 7. Urmeaza pentru voi cea mai grea perioada si poate cea mai grea saptamana. Va fi o saptamana intensa, cu eliminari rapide, cu multa emotie, cu multa tensiune, cu tot ce ati acumulat in patru luni de zile. Se va sfarsi in aceasta saptamana! Va multumesc!”, a spus Cosmin Cernat in cadrul ceremoniei dinaintea probei pentru protectie.

Prezentatorul Cosmin Cernat a anunțat că cei câștigători vor avea parte de o surpriză. Aceștia vor primi creme pentru arsuri, pe lângă casă și protecție.

De asemenea, câștigătorii vor lua catamaranul și vor ajunge pe cea mai frumoasă insulă din Republica Dominicană, unde vor mânca.

vLa sfârșitul jocului Arena Exatlon de azi, unul dintre cei opt concurenți va pleca acasă. Se anunță o zi foarte tensionată, iar jocurile vor fi din ce în ce mai dure, iar emoțiile vor fi din ce în ce mai mari.

Faimoșii au câștigat o noapte la un hotel de lux, după ce au terminat meciul cu scorul de 10 – 5. 

Concurenții câștigători vor dormi înt-un hotel de lux și vor avea o cină delicioasă. De asemenea, vor avea și un mic dejun.

Reamintim că reprezentativa României a învins Grecia cu scorul de 10-8. Echipa noastră și-a luat revanșa la Exatlon, după ce fusese anterior învinsă de greci.

Pe grupul oficial al emisiunii, fanii show-ului au început deja să își dea cu părerea despre cine va fi eliminat. Iată câteva dintre mesajele acestora: 

Sper sa nu fie eliminata o fata! Larisa dupa lovitura de aseara, nu s-a plans un moment, a continuat cursa si a castigat si a mai intrat si la traseul urmator. Roxana a intrat de 4 ori pana a vomitat! Dar un barbat se zvarcoleste pe jos, tipa, urla si face ca toate animalele!

La următorul joc pentru protecție sunt aproape convins ca războinicii vor pierde. Ar fi prea de tot după trei eliminări, sa plece acasă tot un faimos. As putea sa greșesc dar nu prea cred.

Cat pariem ca nu va ieși Roxana , în cazul în care am dreptate? Numărul voturilor pentru fiecare concurent nu-l vom ști niciodată. Dacă ar fi eliminata Roxana , Larisa ce face? Croșetează? 

Dar nu este corect nici sa fie duse pana în semifinale cu orice preț. Doar ca sa avem fete în concurs.

Săgeata Albastră, astăzi aveți jocul Arena Exatlon! Vă aşteptăm cu o victorie categorică precum ne-ați obişnuit! Hai Ionuț, hai Ştef, hai Alexandru Nedelcu, hai Roxana, hai Săgeata Albastră

De 3 zile nu au mai castigat nimic razboinicii, tot au castigat faimosii. Si azi si maine vor castiga, le-o venit si lor randu sa castige tot!

Câștigătorul Exatlon România se alege miercuri, 23 mai, a anunțat postul de televiziune Kanal D, într-un comunicat de presă. Cea mai îndrăgită competiție sportivă din România se termină!

„Exatlon”, formatul TV care a revolutionat genul reality cucerind o tara intreaga inca de la prima difuzare, se apropie cu pasi repezi de finalul atat de asteptat, ce va aduce invingatorului premiul de 100.000 de Euro. Miercuri, 23 mai, va avea loc ultima Arena, cea care va decide castigatorul „Exatlon”. Transmisiunea va fi in direct, la Kanal D, incepand cu ora 19:45.

Dupa patru luni de intensitate maxima, timp in care concurentii au avut de strabatut o adevarata calatorie a transformarii si a performantei sportive, a cautarii de sine si a raportarii corecte la ceilalti, iata ca vine si momentul deznodamantului. Toti cei ramasi in acest moment in concurs, fie ca este vorba de Razboinici, fie de Faimosi,  au dovedit ca isi merita locul in competitie. Oricare dintre ei are sanse uriase la marele premiu. Ramane insa de vazut care concurent a atras cel mai mult aprecierea publicului, pentru ca votul telespectatorilor va face departajarea finala.