EXATLON ROMANIA 17 FEBRUARIE 2019 LIVE video. Este BĂTAIA ANULUI în SHOWBIZ! Vedeta EXATLON şi un mare FOTBALIST. Pumni grei ÎN DIRECT

EXATLON ROMANIA 17 FEBRUARIE 2019 LIVE video. Deja se planifică bătaia anului. Vedetele au început o nouă modă prin care se provoacă la un meci de box. Giani Kiriță, vedeta Exatlon se va „duela” cu fostul fotbalist de la Petrolul Ploiești,

17 feb. 2019, 14:45
EXATLON ROMANIA 17 FEBRUARIE 2019 LIVE video. Este BĂTAIA ANULUI în SHOWBIZ! Vedeta EXATLON şi un mare FOTBALIST. Pumni grei ÎN DIRECT

EXATLON ROMANIA 17 FEBRUARIE 2019 LIVE video. Moda meciurilor între vedete în ring continuă! După ce Mircea Badea a acceptat provocarea de a se lupta cu un sportiv, Teodor Emi, ei bine,o altă persoană publică este…”invitată” în colțul roșu!

Recent, fostul mare jucător al Petrolului Ploiești, Daniel Chiriță, actualmente antrenorul echipei Naționale a Artișitilor, i-a aruncat mănușa celebrului „The King”, Giani Kiriță! Totul s-a întâmplat la conferinta de presă ce a promovat Gala Oss Fighters, eveniment ce va avea loc pe 29 august la Constanța, și va avea multe nume grele pe afiș.

Lupta dintre cei doi foști fotbaliști ar fi evenimentul anului și ar reprezenta punctul de interes al competiției pugilistice. Poate tocmai de acea, „lupul” Chiriță a luat deja totul în serios, ba chiar și-a găsit și un manager, omul de afaceri Florin Stănică, unul dintre investitorii importanți ai galelor de arte marțiale și box.

EXATLON ROMANIA 17 FEBRUARIE 2019 LIVE video.

Dezastru la Exatlon! Faimoasele au izbucnit în lacrimi! Strategia cu care Kanal D i-a uimit pe telespectatori

EXATLON ROMANIA 17 FEBRUARIE 2019 LIVE video. Ziua de sâmbătă a fost un adevărat dezastru pentru echipa roșie. Faimoșii, care câștigaseră aproape toate competițiile în ultima perioadă, au fost învinși cu 10 – 3 de către Războinici. Aceștia au renăscut din propria cenușă și au reușit să câștige o noapte la un resort de vis. 

Faimoşii nu s-au regăsit şi au pierdut punct după punct. Motocicilstul Andrei Boţoacă (Giuby) a fost singurul băiat care a punctat pentru echipa sa de două ori, iar Andreea Arşine o dată. În rest, s-au impus doar războinici. Cu un moral ridicat aceştia sunt convinşi că vor reuşi ca duminică să câştige şi vila.

Fetele au fost cele mai afectate şi chiar au plâns. Acestea reuşeau mereu să le învingă pe războinice, iar acum a pierdut fără drept de apel. „Explicaţia e simplă. Au devenit ei mai buni, nu mi se pare că Faimoşii au jucat mai prost decât înainte. Acum trebuie să ţină pasul cu ceilalţi. Ar fi cazul să ne trezim, să ne dăm seama că putem jucam mult mai bine. Nu s-a pierdut motivaţia, dar când şi se pare că eşti mai bun, ţi se pare că eşti îndreptăţit să câştigi. Dacă vom câştiga, ne vom simţi mult mai bine. Ei vin după multe înfrţngeri. Faimoşii consideră că vila aia e casa lor, nu e casa lor”, le-a spus Vladimir Drăghia. „Nu sunteţi mai buni decât ei. Dacă sunteţi mai buni, sunteţi cu zece la sută mai buni”, a adăugat acesta. 

Kanal D pare să fi ascultat parcă vocea fanilor şi producătorii au decis să ofere spectacol. Cum au reuşit războinicii să revină din abis rămâne o enigmă. Cert este că acum show-ul este total, iar postul turc se aşteaptă la creşteri în audienţă.