EXATLON ROMANIA 18 MAI 2019 LIVE VIDEO: Un Faimos se bate cu doi Războinici. Cine este eliminat!

Publicat: Sâmbătă, 18 Mai 2019 17:56 // Actualizat: Sâmbătă, 18 Mai 2019 22:03 // Sursa: romaniatv.net

EXATLON ROMANIA 18 MAI 2019 LIVE VIDEO: Nu mai este loc de greşeli, un jucător este trimis acasă după competiţia de sâmbătă. Rămâneţi pe RomaniaTV.net pentru a afla deznodământul.

EXATLON ROMANIA 18 MAI 2019Gabriel Nedelcu învinge. Cristi Dumitrache părăsește EXATLON ROMÂNIA

EXATLON ROMANIA 18 MAI 2019: Andrei Boțoacă "Giumbi" s-a salvat. Războinicii Gabriel Nedelcu și Cristian Dumitrache vor merge la duel pentru eliminare


EXATLON ROMANIA 18 MAI 2019 LIVE VIDEO: Competiția se apropie de final iar tensiunile sunt din ce în ce mai mari în Republica Dominicană. În cadrul episodului de astăzi vom avea o bătălie decisivă între trei concurenți pentru semifinalele competiției.

Pentru două locuri în semifinale se vor duela trei băieți. Este vorba despre doi războinici, Gabriel Nedelcu și Cristian Dumitrache, și de războinicul Andrei Boțoacă, ”Giumbi”.

Nu mai este loc de greșeli iar în urma meciului din această seară unul din cei trei va părăsi Exatlon România.

Fosti concurenti ai show-ului fenoment Exatlon au strans randurile si au participat la evenimentul Music &Cycling, primul mare maraton de ciclism outdoor (bicicleta stationara) al anului 2019.

Evenimentul face parte din caravana The Movement Manifesto si este organizat de Music & Cycling cu ocazia Zilei Europene Impotriva Obezitatii, la Baneasa Shopping City.

Evenimentul care aduna zeci de participanti isi propune sa incurajeze cat mai multi oameni sa faca miscare pentru a avea o viata sanatoasa.

Energia uriasa, determinarea si spiritul de echipa ce ii caracterizeaza pe fostii participanti la show-ul fenomen Exatlon ramane o sursa inepuizabila de inspiratie pentru mii de tineri, copii, maturi sau varstnici.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
eliminare exatlon exatlon Exatlon 18 mai Exatlon 18 mai 2019 exatlon romania
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 mai 06:39
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: [email protected] puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
[email protected]
1
EUR
4.8415
RON
27 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H