EXATLON ROMANIA 18 MAI 2019 LIVE VIDEO: Un Faimos se bate cu doi Războinici. Cine este eliminat!

EXATLON ROMANIA 18 MAI 2019 LIVE VIDEO: Nu mai este loc de greşeli, un jucător este trimis acasă după competiţia de sâmbătă. Rămâneţi pe RomaniaTV.net pentru a afla deznodământul.

18 mai 2019, 14:56
EXATLON ROMANIA 18 MAI 2019 LIVE VIDEO: Un Faimos se bate cu doi Războinici. Cine este eliminat!

EXATLON ROMANIA 18 MAI 2019Gabriel Nedelcu învinge. Cristi Dumitrache părăsește EXATLON ROMÂNIA

EXATLON ROMANIA 18 MAI 2019: Andrei Boțoacă „Giumbi” s-a salvat. Războinicii Gabriel Nedelcu și Cristian Dumitrache vor merge la duel pentru eliminare


EXATLON ROMANIA 18 MAI 2019 LIVE VIDEO: Competiția se apropie de final iar tensiunile sunt din ce în ce mai mari în Republica Dominicană. În cadrul episodului de astăzi vom avea o bătălie decisivă între trei concurenți pentru semifinalele competiției.

Pentru două locuri în semifinale se vor duela trei băieți. Este vorba despre doi războinici, Gabriel Nedelcu și Cristian Dumitrache, și de războinicul Andrei Boțoacă, ”Giumbi”.

Nu mai este loc de greșeli iar în urma meciului din această seară unul din cei trei va părăsi Exatlon România.

Fosti concurenti ai show-ului fenoment Exatlon au strans randurile si au participat la evenimentul Music &Cycling, primul mare maraton de ciclism outdoor (bicicleta stationara) al anului 2019.

Evenimentul face parte din caravana The Movement Manifesto si este organizat de Music & Cycling cu ocazia Zilei Europene Impotriva Obezitatii, la Baneasa Shopping City.

Evenimentul care aduna zeci de participanti isi propune sa incurajeze cat mai multi oameni sa faca miscare pentru a avea o viata sanatoasa.

Energia uriasa, determinarea si spiritul de echipa ce ii caracterizeaza pe fostii participanti la show-ul fenomen Exatlon ramane o sursa inepuizabila de inspiratie pentru mii de tineri, copii, maturi sau varstnici.