EXATLON ROMANIA 18 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Blestemul bărăcii îi urmăreşte pe Războinici

EXATLON ROMANIA 18 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Echipa albastra, demoralizata si extenuata, dupa meciul pentru vila. 

18 mart. 2019, 13:24
EXATLON ROMANIA 18 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Blestemul bărăcii îi urmăreşte pe Războinici

UPDATE: Războinicii au câștigat premiul și excursia pentru care au luptat atât de mult. Aceștia vor merge la Monkey Jungle. „Așa se numește, Monkey Jungle, este un parc foarte frumos în care vă veți întâlni cu maimuțele”, a spus Cosmin Cernat.

EXATLON ROMANIA 18 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. În ediția de luni, 18 martie 2019, a show-ului Exatlon România, de la Kanal D, unul dintre componenții echipei Războinicilor a făcut un anunț neașteptat. Stresul a început să-și pună amprenta pe membrii echipei Războinicilor de la Exatlon România. Aceștia au pierdut în numeroase rânduri jocul pentru vilă în fața echipei Faimoșilor. La jocul de aventură care a avut loc luni, unul dintre membrii echipei Războinicilor, Cristian Dumitarche, a făcut un anunț mai puțin obișnuit. El a afirmat că își face bagajele și pleacă acasă dacă nu aduce puncte pentru echipa sa. „Astăzi am un target, să spun așa. Dacă astăzi nu voi aduce două puncte pentru echipa mea, îmi fac bagajul și plec acasă”, a spus Cristian Dumitrache.

EXATLON ROMANIA 18 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Au ramas in sase oameni, stau de 10 saptamani la baraca, si toate acestea si-au pus amprenta asupra echipei albastre.

Dupa ce sambata au reusit o timida victorie impotriva Faimosilor, reusind sa petreaca o noapte la hotel si sa se „alimenteze” mai bine, aseara au pierdut la scorul de 10 la 7 impotriva adversarilor, desi au reusit, in cateva randuri, sa mai recupereze din diferenta de scor. Echipa rosie a stabilit un nou record de saptamani consecutive petrecute la vila.

Iuliana Aradi a fost cea care a dat frau liber frustrarii de a se intoarce iar la baraca: „Hai cand e o data, mai merge, … de doua ori … dar de zece saptamani?

Cel mai afectat de infrangere a fost razboinicul Alex Stoica care a pierdut punctul final in confruntarea cu Costin Gheorghe, nervii celui dintai cedand in ciuda incercarilor coechipierilor de a-l calma. 

“Am intrat azi de 3 ori, nu am putut sa aduc niciun punct, mi-a fost foarte ciuda si inca sunt foarte frustrat. Nu imi cer scuze absolut deloc pentru iesirea pe care am avut-o. Finalul acesta, cu aruncarea de jos in sus este preferatul meu, si mi-a fost ciudat ca pe traseu n-am putut sa fiu mai rapid, e foarte, foarte frustrant. Fizic ma simt foarte obosit, picioarele mi le simt foarte moi. Mi-am mai recapatat din rezistenta pe care o aveam pe traseu, dar muschii de la picioare sunt . Asta este mea si pentru psihicul meu (…) desi, daca te poti psihic foarte bine, invingi si fizicul. Sper sa nu revin la perioada aia de 2 saptamani in care nu am adus niciun punct”, a declarat, la sfarsitul meciului, Alex Stoica.

„Vila nu-i a tuturor, este a Faimosilor!”

Faimosii au fost rezervati in declaratiile din gradena desi, imediat dupa incheierea meciului, s-au bucurat si au cantat un nou slogan: „Vila nu-i a tuturor, este a Faimosilor!”.

Costin Gheorghe a admis ca victoriile consecutive se datoreaza, in mare parte, si faptului ca au asigurate confortul si o hrana mai consistenta, astfel psihicul lor fiind mai puternic.