EXATLON ROMANIA 21 MAI 2018: Se schimbă regulile, Cosmin Cernat a făcut anunţul în direct. LIVE VIDEO KANAL D

EXATLON ROMANIA 21 MAI 2018: Cosmin Cernat a explicat ce se va intampla la Exatlon dupa ce in concurs vor mai ramane doar cinci concurenti, dupa eliminarea unui Faimos.

21 mai 2018, 05:43
EXATLON ROMANIA 21 MAI 2018: Se schimbă regulile, Cosmin Cernat a făcut anunţul în direct. LIVE VIDEO KANAL D

Exatlon 21 mai 2018. Concursul Exatlon intră în linie dreaptă. Mai sunt doar trei zile până când se va anunța marele câștigător al concursului. Cosmin Cernat a anunțat în emisiunea de duminică seara că se schimbă regulile emisiunii.

UPDATE: Roxana este cea eliminată! Ştefan, Vladimir, Alex şi Ionuţ merg în semifinale!

„N-am avut emoţii, am fost sigură că voi pleca. Mă simteam prost dacă rămâneam, ei merită să se dueleze ca nişte bărbaţi în semifinale. Eu sunt bine, sunt fericită cu ce am realizat. Mă bucur că la fiecare protecţie jucată nu s-a pierdut din cauza mea. Am reuşit să aduc câte puncte a trebuit ca să putem ajunge 4 Războinici contra unui Faimos. Îi apreciez foarte mult pe toţi, am apreciat câte ceva de la fiecare. Ies cu fruntea sus”, a spus Roxana.

EXATLON ROMANIA 21 MAI 2018: „Logic si normal nu puteti juca 4 contra 1. In urmatoarea etapa jucati individual. Asta e vestea. Vor fi meciuri fiecare cu fiecare, meciuri mixte. Din 5 veti ramane 4, apoi semifinale, iarasi jocuri intre voi”, a spus Cosmin Cernat.
 
 
Vladimir: Stiam ca se va ajunge aici, dar nu stiu cum o sa arate un meci intre Roxana si unul dintre noi. Era normal sa se ajunga aici, sa lupte fiecare pentru el. Din pacate s-a ajuns atat de devreme aici.

Cazacu: Incerc sa imi dau seama cum s-a ajuns ca noi sa ajungem aici, sa fim doar noi doi la Exatlon. Concursul asta ne resusciteaza. Ma bucur ca se trece intr-o noua etapa si va fi ceva nou pentru toata lumea. Ei au respectul nostru, au castigat sase probe de protectie, noi am fost spectatori si am vazut cum unul cate unul pleaca de la noi din echipa. 

CASTIGATOR EXATLON 2018: Singurul Faimos care poate pleca acasă cu premiul de 100.000 de euro

Doar patru concurenti vor ramane in semifinala Exatlon, ce va fi difuzata marti seara. Miercuri, 23 mai, va avea loc marea finala.

In fiecare zi ramasa din competitia Exatlon, va fi eliminat cate un sportiv din echipa care pierde jocul din ziua respectiva.

Sambata, Faimosii si Razboinicii s-au duelat, in premiera, pe un traseu nocturn iar victoria le-a revenit Razboinicilor, care sunt mai concentrati si mai puternici din punct de vedere psihic. 

Scorul final a fost 10-4 pentru Razboinici iar ultimul punct a fost adus de Stefan, care l-a invins pe Catalin Cazacu.  Duelul lor a fost reeditarea primului meci de la Exatlon, in luna ianuarie, cand 20 de romani coborau din elicoptere si puneau pentru prima data piciorul pe pamantul Dominican.