EXATLON ROMANIA 23 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Scandal uriaş, un jucător DESCALIFICAT

EXATLON ROMANIA 23 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Războinici, duel tensionat. Un concurent riscă descalificarea, rămâneţi pe RomaniaTV.net pentru deznodământ.

23 mart. 2019, 18:19
EXATLON ROMANIA 23 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Scandal uriaş, un jucător DESCALIFICAT

EXATLON ROMANIA 23 MARTIE 2019: 6-10 Faimoșii au învins și au câștigat o noapte la hotel. Giubi a fost învins și a cedat nervos. A rupt catapulta, a distrus un coș, a stricat decorul. El a fost descalificat din jocul de SÂMBĂTĂ.

EXATLON ROMANIA 23 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Războinicii și Faimoșii se vor confrunta într-un nou duel la Exatlon Romania în această seară. Ediția de azi va fi una extrem de tensionată. După ce Faimoșii au pierdut jocul pentru protecție și Mario Fresh a părăsit Republica Dominicană, echipa se confruntă cu o nouă mare problemă.

EXATLON ROMANIA 23 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. 

 

Din imaginile prezentate înainte de emisiune, se poate sesiza că unul dintre Faimoși riscă descalificarea din emisiune după o criză de nervi. Se pare că ar fi vorba despre Andrei Boțoacă.

„Pentru fiecare gest în această viață există o consecință. Un asemenea gest nu are ce să caute într-o competiție sportivă”, a precizat prezentatorul Cosmin Cernat.

EXATLON ROMANIA 23 MARTIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. 

Beatrice Olaru, câștigătoarea sezonului 2 Exatlon România, a vorbit, la Dc News, despre experiența trăită departe de casă și ce nu se vede la televizor, deși totul pare ușor.  

„Exatlon a fost experiența vieții mele. Fac sport de mică, de când mă știu, toată viața mea am fost un om disciplinat, însă, ceea ce s-a întâmplat acolo nu are nimic de-a face cu ceea ce s-a întâmplat în viața mea de sportiv sau de antrenor. E o experiență unică și, oricât aș încerca să o descriu acum, este imposibil de înțeles doar privind-o de la televizor. Se întâmplă acolo niște lucruri și această experiență îți dă niște trăiri și niște sentimente și te pune în niște situații pe care nu ai unde să le întâlnești în altă parte decât fiind acolo.

Nu e cum se vede la televizor 

Am spus-o și în prima zi, când am fost pe podium, la Exatlon, că sunt mai mult decât recunoscătoare că am primit șansa asta să fiu acolo și să trăiesc această experiență cu bune, cu rele. Nu e o experiență ușoară, nu e cum se vede la televizor, dar mă bucur că am primit această șansă să trăiesc această experiență. Am plecat de acolo mult mai puternic, m-a călit și m-a întărit și m-a șlefuit foarte frumos”, a declarat Beatrice Olaru pentru Dc News.

Interviul complet cu câștigătoarea sezonului 2 Exatlon România, în videoul de mai jos: