EXATLON ROMANIA 25 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE KANAL D: Scandal monstru la jocul de protecţie!

EXATLON ROMANIA 25 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE KANAL D. Eliminarea lui Naomi nu a diminuat din tensiunile foarte mari dintre concurenții Exatlon. Chiar și după ce a părăsit concursul, Naomi a adus grave acuzații la adresa lui Ciprian Silași. Duminică seară se anunţă o nouă eliminare cu scandal.

25 nov. 2018, 13:26
EXATLON ROMANIA 25 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE KANAL D: Scandal monstru la jocul de protecţie!

UPDATE: Monica Roșu este cea care va părăsi competiția. Ea nu a mai putut lupta din cauza unei accidentări. 

Exatlon Romania 25 noiembrie: Faimosii au castigat mini game-ul din seara aceasta. Meciurile au fost mixte, au putut concura si fetele impotriva baietilor, dar si impotriva antrenorilor.

Jocul a constat in introducerea a doua bile in gaurile din masa, folosind doar masa de joc.

Jocul a fost condus de Faimosi, care au castigat cu scorul de 7 la 3. Pe acestia ii asteapta o surpriza la baraca.

EXATLON ROMANIA 25 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE. Cel mai important joc, jocul de protectie! 

Exatlon Romania 24 noiembrie: Joc plin de tensiune in aceasta seara. Razboinicii au castigat jocul pentru vila cu scorul de 10 la 4.

Inainte de inceperea jocului, Razboinicii au spus ca isi doresc sa castige la o diferenta cat mai mare si ca isi doresc cu orice pret sa se intoarca la vila.

 Si in echipa Faimosilor au fost multe discutii legate de performantele pe traseu. Giani Kirita a spus ca mai mult de atat nu are ce sa faca si ca nu stie ce strategie sa ma adopte pentru a-i motiva pe Faimosi.

Madalina Predoi a ramas in lacrimi la finalul jocului, dupa o infrangere categorica.

Noi tensiuni in echipa Faimosilor: ”Nu credeam ca o sa ii iau apararea lui Giani Kirita..”

Noi tensiuni apar in echipa Faimosilor dupa ce acestia au pierdut jocul pentru panoul cu bani. Madalina Predoi este suparata pe echipa pentru ca nu reusesc sa castige nici un meci si ii da dreptate lui Giani Kirita.

”Nu credeam vreodata ca o sa ii iau apararea lui Giani Kirita. El de fapt este un om care spune exact ce are de spus, un om foarte corect.

  El a incercat din toate puterile lui sa uneasca aceasta echipa si sa faca ceva pentru noi. A incercat si cu binele, si cu raul, si cu motivatia…”, a spus Madalina Predoi.
 

EXATLON. De ce pierd mereu FAIMOȘII. Ce sume fabuloase încasează. Cifre uluitoare

Exatlon, emisiunea de divertisment a celor de la Kanal D, înregistrează audiențe sub cele din primul sezon, iar șefii televiziunii au încercat să ridice audiența cu vedete.

Roxana Vancea a intrat în echipa „Faimoşilor” de la Exatlon pentru bani frumoşi. Conform unor surse, Roxana Vancea primeşte nu mai puţin de 10.000 euro lunar pentru a rămâne în echipa „Faimoşilor”. Este vorba despre cea mai mare remuneraţie pe care o primeşte un concurent de la Exatlon, informează fanatik.ro.

În primul sezon, Click! a aflat că solista Cream, pe numele ei din buletin Claudia Pavel (33 de ani), ar fi încasat 7.000 de euro pe săptămână, adică în jur de 28.000 de euro pentru cele patru săptămâni în care au înţepat-o ţânţarii şi insectele din Republica Dominicană.

Cei care urmăresc sezonul doi din Exatlon au observat că Faimoşii nu prea câştigă în disputele cu Războnicii decât foarte rar. Sumele mari de ordinul miilor de euro sunt suficente astfel încât Cristian Pulhac şi echipa nu riscă mai mult decât trebuie.