Exatlon Romania 26 septembrie. Noi tensiuni la jocul pentru vilă, Faimoşii s-au impus

Exatlon 26 septembrie. Faimoșii și Războnicii luptă din nou pentru vilă. Și la jocul din această seară, tensiunile vor fi mari.

26 sept. 2018, 15:58
Exatlon Romania 26 septembrie. Noi tensiuni la jocul pentru vilă, Faimoşii s-au impus

Update: Faimosii si Razboinicii s-au luptat pentru vila, iar cei in rosu au fost castigatori.

Faimosii au invins cu scorul de 10-6, iar Cristina Nedelcu a adus punctul victoriei

Exatlon Romania 26 septembrie. Cristi Pulhac va avea o criză de nervi, în timp ce în tabăra Războinicilor se vor face reproșuri.

LIVE VIDEO

Nou-venita Diana se pare că nu poate face față probelor, la nivelul dorit de coechipieri, astfel că Ciprian va ieși la atac.

a ultima ediție de săptămâna trecută, Faimoșii au mai pierdut un om. Lili Sandu a fost eliminată, în urma duelului cu Cristina.

Exatlon începe miercuri, de la ora 19.45, pe Kanal D.

Exatlon 26 septembrie: Ruptură între Doru și Războinici

Razbonicul Doru Mesesan a început să stea departe de echipă sa la jocuri. Singurul coechipier pe care „Dacul” îl mai acceptă aproape de el pare a fi Alin Andronic.

Totul se întâmplă în urmă nominalizării pe care Doru a primit-o, atunci când a luptat împotrivă bunului sau prieten, Călin Novacescu, în jocul de eliminare.

Reacția colegilor săi de echipă spune multe despre izolarea acestuia.

”Din zece meciuri nu știu dacă a luat unul. Are un ghinion fantastic”, spuneau Războinicii în timpul unui joc.

Doru nu s-a mai exteriorizat de la eliminarea lui Călin și a preferat să stea mai degrabă izolat și să nu se implice foarte tare în discuțiile Războinicilor.

”Cred a venit cu alte aspirații, și-a dorit să fie liderul echipei de la început. La început a dat impresia că este, după propunerea la eliminare cred că și echipa, cred că și el și-a dorit să treacă, un pic, în plan secund și să nu mai fie o voce.

Iulian aduce cele mai multe puncte și este foarte rapid. Alin este foarte echilibrat, din punctul meu de vedere, iar Ciprian este la fel de echilibrat, mai puțin în comentarii”, a spus iubitul Monicăi Roșu, invitat la FanArena.