EXATLON Romania, SCANDAL. Mario Fresh, făcut „knockout” de către Giani Kiriţă. Ce greşeală a dus la critici dure

Ultimul episod al celui mai cunoscut concurs de televiziune ”Exatlon”, s-a lăsat cu o victorie nemaipomenită a echipei ”Războinicilor”. Astfel, echipa ”Faimoșilor” va fi nevoită să își petreacă o noapte la baracă.

28 ian. 2019, 11:05
EXATLON Romania, SCANDAL. Mario Fresh, făcut „knockout” de către Giani Kiriţă. Ce greşeală a dus la critici dure

În urma acestei victorii, cântăreţul Mario Fresh, aflat în echipa „Faimoşilor”, i-a atacat pe concurenţii al căror lider este Giani Kiriţă, scrie cancan.ro.

Reuşita „Războinicilor” coincide cu venirea ca antrenor a lui Giani Kiriţă, iar Mario Fresh a reacţionat făcând câteva mărturisiri care nu le-a picat bine unora dintre adversarii lui, inclusiv, fostului fotbalist.

Citeşte şi EXATLON ROMANIA. Conflict dur între Giani Kiriţă şi Vladimir Drăghia: „Hai, bă, opreşte-te!”

„Felicitări, Giani, i-ai pus un pic pe picioare! Dacă nu erai tu! Giani, ai reuşit să îi redresezi, erau pe un drum greşit!”, a spus Mario Fresh către Giani Kiriţă, unul dintre antrenorii de la „Exatlon România”, sezonul 3.

Deşi „Faimosul” i-a şi felicitat pe concurenţii antrenaţi de Giani Kiriţă, acesta a avut o reacţie tranşantă.

„Mă bucur că am pornit cu dreptul. Am găsit o echipă care munceşte şi vrea să meargă cât mai departe. Nu suport aroganţa celor care nu au realizat nimic în viaţă şi vin aici doar ca să se plimbe!”, a spus Giani Kiriţă atunci când a fost rugat de Cosmin Cernat să comenteze jocul pentru hotel.

Pe de altă parte, Mario Fresh a încercat folosindu-se de acea glumiţă la adresa adversarilor să îşi acopere greşeala făcută atunci când au fost anunţaţi cei doi antrenori. Tânărul artist l-a recunoscut pe Giani Kiriţă şi a crezut că el le va fi antrenor. „A fost ideea mea să mergem să-l îmbrăţişam”, a explicat Faimosul Mario Fresh la testimoniale.