EXATLON ROMANIA 29 MARTIE 2018: Decizie incredibilă în culise, se schimbă totul din această seară KANAL D LIVE VIDEO

EXATLON ROMANIA 29 MARTIE 2018: 20 de concurenti, dintre care 10 vedete, au intrat intr-o confruntare unica, in care isi vor pune la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele.

29 mart. 2018, 11:18
EXATLON ROMANIA 29 MARTIE 2018: Decizie incredibilă în culise, se schimbă totul din această seară KANAL D LIVE VIDEO

EXATLON ROMANIA 29 MARTIE 2018: KANAL D LIVE VIDEO. Oltin Hurezeanu, Diana Bulimar si Larisa Vasile au fost nominalizati marti seara de coechipieri pentru eliminare, insa niciunul dintre Faimosi nu se astepta ca persoana eliminata sa fie altcineva decat Oltin Hurezeanu. Totusi, in urma unei mobilizari intense a fanilor sai pe retelele de socializare, Oltin a scapat de eliminare.

EXATLON ROMANIA 29 MARTIE 2018: KANAL D LIVE VIDEO. 

Concurenta care a obtinut cele mai putine voturi si a fost eliminata a fost Diana Bulimar.

Catalin Cazacu a fost desemnat „player of the week” si el a fost cel care a nominalizat-o pe Diana Bulimar in arena Exatlon.

In seara nominalizarilor, in arena Exatlon, Faimosii s-au vazut nevoiti, dupa cinci saptamani, sa faca cea mai dificila alegere.
Ca de obicei, s-au facut trei nominalizari: una din partea echipei, una din partea jucatorului saptamanii, Catalin Cazacu si una din partea castigatorului jocului pentru imunitate, Valentin Chis.

Cu majoritate zdrobitoare, Faimosii l-au nominalizat, din partea echipei, pe Oltin Hurezeanu. A noua nominalizare, facuta de Catalin Cazacu, a vizat-o pe Diana Bulimar, iar treia nominalizare, facuta de Valentin Chis, a fost Larisa Vasile.
„Exatlon este cu adevarat o competitie grea si cred ca, din punct de vedere al echipei, Didi este optiunea mea in seara asta”, a spus atunci Catalin Cazacu.
Seara trecuta, Catalin Cazacu a fost socat sa auda ca publicul a decis ca Diana Bulimar este cea care va parasi competitia. Vizibil afectat, Catalin si-a exprimat regretul fata de colega sa.

Aflata in platoul „WOWbiz”, Anda Adam a vorbit despre decizia fostului ei coleg de echipa. Artista a declarat ca toti fostii ei colegi cu siguranta regreta plecarea Dianei, dar mai cu seama regreta ca nu au avut o strategie buna.

Emisiunea „Exatlon”, difuzată de Kanal D, a fost lider absolut de audienţă, miercuri, cu peste două milioane de telespectatori la nivel naţional

Emisiunea „Exatlon”, difuzată de televiziunea Kanal D, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, miercuri seară, în intervalul orar 20.11 – 23.05, în care a fost urmărită de peste două milioane de telespectatori la nivel naţional.

Reality show-ul a fost urmărit de 2.030.000 de telespectatori la nivel naţional, înregistrând 11,4 puncte de rating şi 23,3% cotă de piaţă. Pe cel de-al doilea loc în clasament, în acelaşi interval orar, s-a situat Pro TV, cu 6,3 puncte de rating şi 12,8% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Kanal D.

Pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea „Exatlon” a înregistrat 9,7 puncte de rating şi 24,9% cotă de piaţă, în timp ce pe cel de-al doilea loc în top s-a situat Antena 1, cu 6,5 puncte de rating şi 16,8% cotă de piaţă.

La nivel urban, show-ul a obţinut 9,5 puncte de rating şi 20,2% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 s-a situat pe cel de-al doilea loc în top, cu 6,1 puncte de rating şi 12,9% cotă de piaţă.

În minutul de maximă audienţă, 21.21, emisiunea era urmărită de 2.492.000 de telespectatori.

Despre emisiune

20 de concurenti, dintre care 10 vedete, au intrat intr-o confruntare unica, in care isi vor pune la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele. EXATLON a inregistrat un succes rasunator in tari precum Mexic si Brazilia, iar acum a venit randul romanilor sa vada competitia cea mai dura si plina de provocari difuzata pana acum pe micul ecran.

Situatia jocurilor – Exatlon Romania

Filmarile au loc in Republica Dominicana, unde concurentii trec printr-o serie de probe de foc, menite sa le testeze pregatirea fizica, viteza de reactie, curajul si puterea psihica. Acestia vor fi nevoiti sa ramana concentrati si in forma fizica maxima in fata probelor la care sunt supusi in permanenta.

Reality-ul, suta la suta autentic, va avea in prim plan Echipa Faimosilor, formata din zece vedete, si Echipa Razboinicilor, formata din oameni obisnuiti, dar care practica intens activitati sportive. Doar unul dintre acestia va iesi invingator si castigatorul marelui premiu de 100.000 de Euro.