EXATLON ROMANIA 3 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Tensiuni uriaşe, se fac propuneri de eliminare

EXATLON ROMANIA 3 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Marți seară se joacă pentru casă și protecție. Ambele echipe își doresc să câștige, dând totul pe traseu.

03 apr. 2018, 14:18
EXATLON ROMANIA 3 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Tensiuni uriaşe, se fac propuneri de eliminare

UPDATE: Cei trei nominalizați sunt: Ștefan, Alina și Roxana. De precizat că Ionuț, grav rănit, are imunitate, întrucât e player of the week, cel mai valoros jucător al săptămânii. 

UPDATE: A câștigat echipa Faimoșilor! În urma acestui rezultat, trei persoane din echipa Războinicilor vor fi propuse spre eliminare. De menționat că Ionuț s-a accidentat. 

UPDATE: Scorul a devenit 8-5 pentru Faimoși. Diana Belbiță stabilește un nou record pe traseu, obține și procentaj 100%. În ceea ce-l privește pe Vladimir Drăghia, acesta a reușit să aducă punctul după multe încercări de a marca. În acest moment, scorul este de 7-3 pentru Faimoși.

EXATLON ROMANIA 3 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Săptămână trecută concurenții de la EXATLON au fost uimiți după ce s-a aflat numele persoanei eliminate, întrucât nu a fost Oltin Hurezeanu, cum credeau Faimoșii, ci Diana Bulimar. În acest context, tensiunile dintre cele două echipe au crescut, cu atât mai mult cu cât, marți, 3 aprilie, trei persoane vor fi propuse spre eliminare.

LIVE VIDEO EXATLON 3 APRILIE 2018

EXATLON ROMANIA 3 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Marți seară se joacă pentru casă și protecție. Ambele echipe își doresc să câștige, dând totul pe traseu.

EXATLON ROMANIA 3 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Oltin Hurezeanu a oferit un spectacol total aseară, în cel de-al doilea joc contra Războinicilor. Concurentul, cel care a dovedit că posedă cunoștințe generale temeinice, fiind desemnat, în urmă cu câțiva ani câștigătorul unui celebru concurs de cultură generală din România, s-a descurcat exemplar, aseară, la „Quizz Arena”. Înainte de proba, pe plajă, strategiile realizate de Oltin Hurezeanu, Cătălin Cazacu și Vladimir Drăghia au destins atmosfera din tabăra Faimosilor. Cu zâmbetul pe buze și conștient de faptul că Oltin este un concurent care ar putea aduce victoria pentru Faimoși, Vladimir a mărturisit că și-ar fi dorit ca Războinicii să concureze împotriva lui Oltin, ca reprezentant unic al echipei. Rămâne de văzut care va fi strategia marți.

Diana Bulimar, primele declarații după eliminarea de la Exatlon. Sportiva a fost invitată în cadrul emisiunii de la Kanal D, unde a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre ceilalți concurenți.

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: Cum va pierde Giani Kiriţă premiul de 100.000 de euro. Dezvăluiri din culise

EXATLON ROMANIA 3 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D “Ma bucur ca am venit acasa, dar imi pare si rau. Au fost trei luni superbe pline de aventura. Ma opreau unii pe strada si ma intrebau: “Chiar asa e?”. E mai rau decat se vede la televizor, scandura aia e mult prea tare. Era oribil cand pierdeam, drumul de la traseu la camp. Nimeni nu prea spunea nimic. Era bine cand strigam toti “campionii”. Cel mai frumos traseu a fost cel de la prima eleiminare. Echipa mea nu a gresit cand m-a nominalizat, stiam ca sunt buna la traseu, dar nu la fel de buna la final. Nu ma asteptam sa ies. Am invatat sa ma ascult pe mine. In ziua eliminarii am plans de dimineata pana seara. A venit Vladimir dupa mine. Corpul, universul mi-a transmis ca ceva nu e in regula. Pana si Oltin a crezut ca va iesi”, a spus Diana La tv.

EXATLON ROMANIA 3 APRILIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D. Oltin Hurezeanu, concurentul din Echipa Faimosilor de la „Exatlon” a oferit un spectacol total aseara, in cel de-al doilea joc contra Razboinicilor.

Concurentul, cel care a dovedit ca poseda cunostinte generale temeinice, fiind desemnat, in urma cu cativa ani castigatorul unui celebru concurs de cultura generala din Romania, Oltin s-a descurcat exemplar, aseara, la „Quizz Arena”.

Inainte de proba, pe plaja, strategiile realizate de Oltin Hurezeanu, Catalin Cazacu si Vladimir Draghia au destins atmosfera din tabara Faimosilor. Cu zambetul pe buze si constient de faptul ca Oltin este un concurent care ar putea aduce victoria pentru Faimosi, Vladimir a marturisit ca si-ar fi dorit ca Razboinicii sa concureze impotriva lui Oltin, ca reprezentant unic al echipei.

“La jocul acesta, noi am fi vrut sa concuram doar cu Oltin contra Razboinicilor!”, a spus Vladimir. 

Oltin Hurezeanu a fost AS-ul din maneca Faimosilor, adversarii neavand nicio sansa impotriva acestuia, cel care a demonstrat inca o data ca, in ciuda intrebarilor dificile, poate iesi invingator in acest meci care ii testeaza cunostintele si informatiile acumulate de-a lungul timpului.  

Premiul pus la bataie, un mousse de ciocolata si un caffe latte, a fost savurat si impartit de Oltin cu Giani Kirita si Catalin Cazacu, moment de relaxare in care cei trei au dezbatut pe marginea intrebarilor din concurs. 

In aceasta seara, de la 19:45, la Kanal D, in jocul Arena Exatlon, telespectatorii vor putea afla ce echipa va fi nevoita sa isi desemneze propunerile pentru eliminare si cine va castiga imunitatea mult razvnita.