EXATLON ROMANIA 31 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. Surpriză sâmbătă seară la confruntarea dintre Războinci şi faimoşi. ONLINE STREAM

EXATLON ROMANIA 31 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D Cert e că pe o ploaie torențială, Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta pentru casă și pentru un premiu SURPRIZĂ. Episodul va fi difuzat azi de Kanal D de la ora 19.45. 

31 mart. 2018, 15:52
EXATLON ROMANIA 31 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. Surpriză sâmbătă seară la confruntarea dintre Războinci şi faimoşi. ONLINE STREAM

 10-5! Jocul SE ÎNCHEIE! Ștefan îl bate pe Oltin și Giani Kiriță face o criză de nervi. Acesta îi reproșează lui Oltin că e stângaci și nu știe ”lucruri elementare” pe care un ”copil de doi ani” le știe când aruncă o minge spre coș. Faimoșii pierd casa și ciocolata!  10-5! Jocul SE ÎNCHEIE! Ștefan îl bate pe Oltin și Giani Kiriță face o criză de nervi. Acesta îi reproșează lui Oltin că e stângaci și nu știe „lucruri elementare” pe care un „copil de doi ani” le știe când aruncă o minge spre coș. Faimoșii pierd casa și ciocolata!

EXATLON ROMANIA 31 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. Astăzi vom avea din nou premiu dublu la Exatlon. Primul premiu este CASA și un premiu surpriză pe care Cosmin Cernat îl va anunța la debutul episodului. Cert e că din promoul emisiunii, reacție de bucurie a ambelor echipe arată importanța premiului.

EXATLON ROMANIA 31 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D

EXATLON ROMANIA 31 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. În momentul de față Războinicii stau în casă și Faimoșii la coteț. Episodul de azi este primul după ediția șoc de miercuri când Războinicii au pierdut-o la eliminare pe Diana Bulimar, deși toată lumea se aștepta să fie eliminat Oltin. Dar atitudinea Faimoșilor și jignirile aduse pentru că îl alegeau pe Oltin, se pare că s-a întors împotriva lor la votul publicului. Neașteptat Oltin a fost susținut de fanii Exatlon, pentru Faimoși fiind un adevărat șoc.

EXATLON ROMANIA 31 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. „Din momentul în care s-a anunțat cel eliminat, Didi, am rămas toți șocați”, a spus Giani Kiriță, completat de Cătălin Cazacu care a punctat că „votul s-a transformat dintr-un vot pro, într-un vot contra”. Giani și-a continuat atacul la Oltin precizând că „Oltin nu poate să demonstreze absolut nimic. Dacă mai stă și 5 ani aici nu poate să ia 2 puncte”.

EXATLON ROMANIA 31 MARTIE LIVE VIDEO KANAL D. Cert e că pe o ploaie torențială, Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta pentru casă și pentru un premiu SURPRIZĂ. Episodul va fi difuzat azi de Kanal D de la ora 19.45.