EXATLON Romania 4 martie 2019, MOMENTE DRAMATICE. Irina s-a accidentat grav FOTO

Meci pentru vila extrem de tensionat in editia "Exatlon" difuzata aseara, de la ora 20:00, cu multe rasturnari de situatie dar mai ales cu momente dramatice, accidentarea Irinei Postolea la umarul drept inmarmurindu-i atat pe Razboinici cat si pe Faimosi.

04 mart. 2019, 14:40
EXATLON Romania 4 martie 2019, MOMENTE DRAMATICE. Irina s-a accidentat grav FOTO

Intrata pe traseu cu una dintre cele mai bine cotate Faimoase, Andreea Arsine, judoka a incercat sa recupereze si sa castige avantaj competitiv in fata adversarei, insa nu a mai ajuns la final, avand nevoie de ajutorul coechipierilor pentru a fi scoasa de sub plasa si pusa pe targa pentru a primi ingrijiri medicale, scrie stirilekanald.ro.

Razboinicii au fost vadit marcati de accidentarea colegei lor, pierzand la scorul de 10-7, in ciuda eforturilor fetelor din echipa, care au reusit sa se concentreze mai mult la final si sa aduca toate cele 7 puncte pentru echipa albastra.

Citeşte şi Idilă la Exatlon. Cum au fost surprinşi Cosmin Marin şi Mihaela Popescu după lăsarea întunericului

„Azi am intrat de 4 ori pe traseu, imi pare rau ca n-am putut aduce si al 4- lea punct pentru ca asa ar fi fost egalitate si aveam mari sanse sa ajungem la vila. A fost vina mea pentru ca nu m-am focusat pe ultima stinghie. Felitari Faimosilor!

Asta e, mergem mai departe, mergem cu capul sus. Poate ca accidentarea Irinei a avut si un efect negativ asupra noastra, pentru ca atunci cand am vazut-o tipand de durere, ne-a afectat, dar ne-a facut sa si continuam, sa luptam pentru ea, ca sa ajungem la vila”, a declarat, la finalul meciului, Mihaela Popescu.

Reprosurile anterioare la adresa fetelor din echipa Razboinicilor au fost inlocuite de cuvinte de lauda cu atat mai mult cu cat, in ultimele doua meciuri, razboinicele au aratat ca sunt foarte bune atat pe traseu, cat si la final, reusind sa-si invinga adversarele.

„Nu stiu sa iti dau o explicatie (n.r. – referire la faptul ca au pierdut), noi ne simtim bine, suntem prezenti aici, vrem, ne dorim, dar se pare ca in ultima perioada baietii au cam luat-o in jos asa cum au avut si fetele noastre perioade cand nu aduceau puncte. S-a schimbat roata. Noi speram sa ne revenim si sunt sigur ca usor, usor, o sa incepem sa aducem puncte”, a declarat dupa meci Gabi Nedelcu, unul dintre cei mai buni atleti din echipa albastra.

In aceasta seara, lupta continua, nu pierdeti „Exatlon”, de la ora 20:00, la Kanal D.