EXATLON ROMANIA 6 APRILIE 2019. Nebunie totală, s-a lăsat cu scandal prin interpuşi

EXATLON ROMANIA 6 APRILIE 2019. Internauții au pornit un adevărat război după ce Costin Gheorghe s-a accidentat pe traseu în urmă cu trei zile. "Faimosul" a acuzat o lovitură gravă la picior după ce a sărit în apă, când diferența de scor dintre Faimoși și Războinici era deja foarte mare.

05 apr. 2019, 10:10
EXATLON ROMANIA 6 APRILIE 2019. Nebunie totală, s-a lăsat cu scandal prin interpuşi

EXATLON ROMANIA 6 APRILIE 2019. Războinicii și Faimoșii, luptă crâncenă pentru hotel Jocul devine din ce în ce mai greu. Cele două echipe dau totul pentru a ajunge la hotel. 

EXATLON ROMANIA 6 APRILIE 2019. Războinicii și Faimoșii, luptă crâncenă pentru hotel Ambele echipe sunt decise să meargă la hotel, iar meciurile sunt foarte echilibrate. 

EXATLON ROMANIA 6 APRILIE 2019. Războinicii și Faimoșii, luptă crâncenă pentru hotel DCNews vă transmite LIVE informațiile din emisiune. 


EXATLON ROMANIA 6 APRILIE 2019. Există fani al show-ului fenomen din Republica Dominicană care scriu pe grupul oficial al fanilor Exatlon că fotbalistul s-ar fi „dat lovit” pentru a evita duelul unde s-au întâlnit, până la urmă, Andrei Boţoacă şi Ciprian Mariş, scrie wowbiz.ro.

Sora lui Costin Gheorghe vorbeşte despre accidentarea „faimosului”! „Este mult mai asumat”

Ei bine, sora lui Costin, Ana Pîrvulescu, susţine că fratele ei nu ar fi recurs niciodată la un astfel de tertip ca să rămână în competiţie.

Citeşte şi Giani Kiriţă, grav bolnav. Antrenorul Faimoşilor s-a tratat cu o metodă tradiţională chineză

„Mi se pare total deplasată ideea conform căreia Costin s-ar fi dat accidentat. În niciun caz! Cine îl cunoaşte cu adevărat știe ca este genul de persoana care merge mai departe și se aruncă în foc indiferent de situație. Este dornic să trăiască totul intens, e o fire căreia nu-i place sa rezolve o situație într-un mod simplu. Îi plac provocările și nu s-ar da la o parte! Cine vorbește, o face în necunoştinţă de cauză! Și într-adevăr ce ați văzut voi la televizor este 10% din Costin. Restul rămâne o necunoscută pentru toți. Este mult mai asumat și puternic.
Nu de puţine ori a jucat in meciuri accidentat sau intr-un picior! Si ma bucur ca așa s-a întâmplat. Că acum e bine, și că totuși nu a intrat la duel cu Mariş! Cu oricine mi- ar fi plăcut un duel, mai puțin cu Mariş și Mario. Îl cunosc și știu că a legat o prietenie cu ei, lucru confirmat și la ieșirea din competiție a celor doi, care și-au manifestat aceleași sentimente pentru el!”, a declarat Ana.