EXATLON ROMANIA 7 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO ONLINE. Surpriză uriaşă de Paşte

EXATLON ROMANIA 7 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO ONLINE. Concurenții de la Exatlon România vor avea parte de o surpriză de proporții în perioada de paște. Vor primi la discreția ceea ce își doresc cel mai mult.  

07 apr. 2018, 09:34
EXATLON ROMANIA 7 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO ONLINE. Surpriză uriaşă de Paşte

UPDATE: Faimoși vs Războinici 5-4. Cătălin Cazacu a adus punctul victoriei pentru Faimoși în minigame și MERG la RESTAURANT 

Faimoșii și războinicii s-au înfruntat sâmbătă, 7 APRILIE pentru casă. Confruntarea s-a încheiat, iar apoi a urmat un minigame pentru mâncare de la restaurant. 

EXATLON ROMANIA 7 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO ONLINE. Concurenții de emisiunea Exatlon România, difuzată de postul de televiziune Kanal D supraviețuiesc în condiții foarte grele în republicxa Dominicană, acolo unde se filmează show-ul.

EXATLON ROMANIA 7 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO ONLINE.

Atât pentru componenții echipei Faimoșilor, cât și pentru cei din echipa Războinicilor, din care a fost eliminată Alina, cea mai dureroasă chestiune este cea legată de lipsa hranei.

De Paște, însă, concurenții vor avea parte de o mare surpiză. Cosmin Cernat, prezentatorul concursului, care are o soție superbă, i-a anunțat pe concurenți că, de Paște, vor avea parte de o petrecere așa cum se cuvine într-o asemenea zi de sărbătoare.

Aceștia vor avea mâncare la discreție și o petrecere cu muzică bună, pe placul lor.

Alina, de la EXATLON, s-a întors, vineri seară, în România și a fost așteptată la aeroportul Otopeni de un grup de prieteni entuziaști.

EXATLON ROMÂNIA. Alina și-a făcut apariția la terminalul Sosiri într-o ținută albă și cu zâmbetul pe buze. Au așteptat-o peste 20 de membri ai familiei, prieteni și mama, care i-a oferit și un frumos buchet de flori.

EXATLON ROMANIA 7 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO ONLINE.  A mărturisit că e foarte fericită că s-a întors alături de cei dragi și că de abia așteaptă să petreacă sărbătorile de Paște alături de familie.

EXATLON ROMANIA 7 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO ONLINE. Au mai rămas doar patru Războinici, dintre care doar trei sunt apți să concureze în edițiile viitoare, deoarece Ionuț a suferit o lovitură serioasă la unul dintre genunchi și are nevoie de odihnă. O singură fată a rămas în echipa Războinicilor, Roxana, după ce Alina a fost eliminată, în urma votului telefonic al telespectatorilor.

Anca Surdu a dezvaluit ce a „folosit” ca sa devina unul dintre favoritii EXATLON, inainte de a abandona din motive medicale! Care e „superputerea” multiplei campioane mondiale

Inca din primele editii, Anca s-a impus ca o concurenta care vorbeste putin, lupta mult si nu stie ce inseamna „nu pot”, fiind unul dintre cei mai apreciati membrii ai echipei Faimosii.

Din pacate, Anca s-a vazut nevoita sa abandoneze competitia din cauza unor probleme dermatologice provocate de expunerea indelungata la conditiile tropicale din Republica Dominicana. Plecarea ei din echipa a fost unul dintre cele mai regretate momente de catre fani, fiind un model de anduranta, ambitie si fair-play printre Faimosi.

Recent, ea a postat pe Instagram o fotografie cu un text care, cu siguranta o defineste si care pare a fi secretul succesului sau profesional.

„Calmul e o superputere”, este de parere Anca Surdu.