EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Reacţii pe Facebook. „Te-ai dat după Kiriţă şi ai atras antipatii”

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Susținătorii Faimoșilor și-au exprimat, cu ajutorul votului telefonic prin SMS, dorința ca Bruce și Cătălin Cazacu să rămână în competiție. Astfel, Geanina a primit cele mai puține voturi de susținere și s-a văzut nevoită să plece spre România. Șederea să a fost una scurtă în Republica Dominicană. "Mi-a făcut plăcere să vă cunosc pe toți, sunteți minunați. Să câștigați cât mai mult!", le-a spus Geanina coechipierilor.

26 apr. 2018, 09:16
EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Reacţii pe Facebook. „Te-ai dat după Kiriţă şi ai atras antipatii”

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Ca de fiecare dată, fanii și-au exprimat părerile în mediul online, scrie dcnews.ro. Iată câteva dintre mesaje:

Mă bucur foarte mult că nu a plecat Cazacu, el merită mult să rămână, e cel mai corect, nu a bârfit niciodată și nu s-a plâns, chiar dacă are accidentări mai multe decât toți la un loc. Nu pot să zic că îmi pare bine nici că a plecat Geanina ,însă clar Cazacu merită cel mai mult poziția asta. Baftă în continuare!

Citeşte şi EXATLON. Claudia Pavel, cel mai sincer interviu. A recunoscut relaţiile cu Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu

(n.r. referindu-se la Cazacu) De bun, ești bun, dar te-ai dat și tu după Kiriță și ai atras antipatii de partea ta!

Sunt fan al RĂZBOINICILOR și pot să spun că mă bucur că a ieșit cine trebuia. RĂZBOINICII noștri nu au nevoie de o verigă slabă pentru a câștiga. Au dovedit că sunt foarte buni și că vor câștiga indiferent de adversar. Am toată încrederea. SUCCES, RĂZBOINICII MEI!!!

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Geanina, ne-ai făcut seara mai frumoasă cu plecarea ta. Ți-ai bătut joc de privilegiul de a fi membru într-o echipă marca Exatlon România un concurs respectabil prin felul tău de a te comporta cu ceilalți (Un exemplu concret este ce ai zis azi că nu ai pleca de aici nici pentru familie ceea ce înseamnă un egoism extrem!) Te-ai mințit singură prin aroganța ta că îți poți permite să-ți bați joc de războinici. Iată că s-a întors roata, succes pe mai departe în România, pentru că acasă le este locul concurenților ca tine!