EXATLON ROMANIA: Giani Kiriţă este ca şi eliminat. Scandal monstru după emisiunea de la Kanal D

EXATLON ROMANIA: Duminica seara, Giani Kirita a avut un schimb de replici aproape violent cu Razboinicii.

27 mart. 2018, 08:31
EXATLON ROMANIA: Giani Kiriţă este ca şi eliminat. Scandal monstru după emisiunea de la Kanal D

EXATLON ROMANIA: Inca de la inceput, Giani a fost cel mai vocal concurent, recunoscand de cateva ori ca el face un joc „psihologic”, adica incearca sa isi intimideze adversarii prin limbaj.

„De cand a inceput concursul, sa imi zica numai d-astea si ma face in toate felurile… Nu e OK, iti dai seama ca ma afecteaza! SI cand intrece limita, cum a facut-o ieri, chiar m-a afectat”, a marturisit Alex in fata colegilor sai de echipa.

Razboinicii au decis sa nu se mai lase influentati de acest tip de comportament, sa se concentreze doar la joc. „Speram ca in urmatoarele zile sa se regleze totul”.

Decizia surprinzatoare luata de Mariana de la Exatlon imediat dupa intoarcerea in tara!

EXATLON ROMANIA: La scurt timp de la revenirea in Romania, „razboinica” Mariana a declarat ca vrea sa ajute copiii bolnavi.

Mariana, „razboinica” luptatoare care a impresionat o tara intreaga cu povestea ei de viata, a atins din nou coarda sensibila a publicului.

Nici nu a ajuns bine in Bucuresti, si maratonista a dezvaluit in ce proiecte intentioneaza sa se implice in viitorul apropiat. In primele declaratii date pe aeroport, Mariana a spus ca urmatorul pas va fi acela de a da o mana de ajutor copiilor cu grave probleme de sanatate.

Ce spune mama lui Giani Kirita despre comportamentul fiului ei la EXATLON

 Comportamentul lui Giani Kirita a revoltat foarte multa lume.

Fostul fotbalist are obiceiul de a intimida echipa Razboinicilor la fiecare joc, aruncand ironii si remarci dure la adresa lor, cu scopul de a le afecta moralul.

In editia WOWbiz de ieri seara au fost invitate Niculina Ivan, mama lui Giani Kirita, dar si mama lui Alex Nedelcu, care au dezbatut acest subiect.

„Normal ca Giani a izbucnit. Pai cum sa nu izbucneasca atata timp cat toti din echipa Razboinicilor il vor pe Oltin! Giani este foarte destept, ii intimideaza, asta e metoda lui. Sa-l iei de trei ori la rand pe Oltin, asta inseamna prostie”, a spus Niculina Ivan, care isi sustine fiul pana la capat.

„Sa faceti un sondaj de opinie sa vedeti cata lume il blameaza pe Giani Kirita vis a vis de limbajul pe care il are. Mie mi-ar fi rusine sa ridic capul din pamant daca as fi avut un astfel de baiat”, a replicat mama lui Alex Nedelcu.

„Am spus de atatea ori: Giani asa a fost, asa este, asa va fi. Asta e el si sunt mandra de el pentru ca daca el nu s-ar comporta asa, echipa nu ar fi atat de unita! Sunt foarte mandra de baiatul meu si vreau sa fie puternic, sa fie campion”, a adaugat mama lui Giani Kirita.