EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Scandal monstru în spatele camerelor, a ieşit cu ciomăgeală VIDEO NECENZURAT

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D. La finele meciului dintre Romania si Turcia, de la Exatlon, a avut loc o altercatie intre Ionut de la Razboinici, turcul Turabi si Giani Kirita. Dupa ce Turabi a pierdut confruntarea cu Stefan, Ionut, in replica la gestul turcilor din confruntarea anterioara, a luat mingea adversarilor si le-a doborat popica ramasa. Turabi s-a suparat pe Ionut si, cand acesta era cu spatele, i-a aruncat in ceafa cu nisip.

05 mart. 2018, 14:04
EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Scandal monstru în spatele camerelor, a ieşit cu ciomăgeală VIDEO NECENZURAT

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D. După ce Turabi a pierdut confruntarea cu Ștefan, Ionuț, în replică la gestul turcilor din confruntarea anterioară, a luat mingea adversarilor și le-a doborât popica rămasă. 

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D. Turabi s-a supărat pe Ionuț și, când acesta era cu spatele, i-a aruncat în ceafă cu nisip.

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D. Giani Kiriță a văzut scenă și i-a replicat în același mod turcului. Atât s-a văzut la televizor.

Iată cum au degenerat lucrurile:

EXATLON ROMÂNIA TURCIA VIDEO SCANDAL. La final, cele două tabere au făcut pace și și-au cerut scuze reciproc pentru nervii scăpați de sub control.

EXATLON: „Victorie, masa si plimbare!”, sloganul Razboinicilor de aseara

Pe langa efort, concentrare, competitie, echipa Razboinicilor s-a bucurat din plin ieri de relaxare si rasfat.

Competitia de aseara de la Exatlon s-a lasat cu premii foarte atractive pentru castigatorii competitiei. Dupa o confruntare stransa intre cele doua echipe, Faimosii si Razboinicii, cei din urma au reusit sa castige in fata adversarilor, adjudecandu-si astfel premiul pus in joc, un tur al orasului Santo Domingo si o masa copioasa.

Giani Kirita, membru al echipei Faimosilor, recunoaste ca echipa lui nu s-a descurcat foarte bine in competitia de aseara si, totodata, lauda reusita echipei adverse. 

“Sunt afectat de pierderea noastra, a echipei! Din pacate astazi noi nu ne-am descurcat cum trebuie in ultima parte, iar asta s-a vazut. Felicit echipa adversa, s-au descurcat mult mai bine decat noi. Mergem inainte!”, a spus fostul fotbalist.

 

Competitia continua si astazi, de la 19:45, iar duelul dintre Faimosi si Razboinici va continua sa fie la fel de aprig, ca pana acum. 

Nu ratati Exatlon, cea mai tare competitie a anului, de sambata pana miercuri, de la 19:45, la Kanal D.