EXATLON ROMANIA. Scene fierbinţi după victoria de sâmbătă seară. Cine a făcut striptease în faţa camerelor

Scene fierbinti pe muzica Andei Adam in tabara Razboinicilor! Cine e concurentul care si-a aruncat hainele si a inceput sa danseze lasciv, spre uimirea coechipierilor

17 feb. 2018, 20:17

EXATLON ROMANIA. E fericire mare in tabara Razboinicilor dupa ce au castigat ingredientele unei petreceri in fata Faimosilor la un scor categoric: 10-6. S-a dansat, s-a cantat si s-a mancat la petrecerea Razboinicilor. Alex i-a oferit Roxanei cateva lectii de dans, Mariana si Alina s-a relaxat iar Radu a fost chiar mai indraznet: si-a scos tricoul pe ritmul muzicii si a inceput sa danseze lasciv in fata colegilor.

„Eu sunt un o al distractiei, si in viata de acasa mie imi place distractia”, a marturisit Radu a doua zi dupa petrecere.
 
Mariana a dezlantuit tigrul pe ritmuri de muzica populara la petrecerea Razboinicilor! Nu iti imaginai ca o sa vezi asa ceva in mijlocul junglei tropicale

Razboinicii au castigat, sambata seara, jocul cu miza dubla care s-a transformat intr-o petrecere in toata regula. Razboinici au castigat o masa care sa le potoleasca dorul de casa si dreptul de a asculta muzica romaneasca iar de la asta la o petrecere in toata regula a fost doar un pas.