EXATLON s-a încheiat pentru Ionuţ Oncescu. Faimoşii au pierdut un membru de bază

Accidentările se ţin lanţ la Exatlon, dar nici problemele de sănătate mai vechi se pare că nu îi ocolesc pe concurenţi. Ionuţ Oncescu s-a retras duminică pentru îngrijiri medicale, dar medicii au stabilit că nu mai poate continua competiţia din Republica Dominicană. Concurentul a acuzat dureri atroce, după ce o piatră de la rinichi i s-a deplasat pe vezica urinară.

20 feb. 2018, 08:27
EXATLON s-a încheiat pentru Ionuţ Oncescu. Faimoşii au pierdut un membru de bază

Exatlon continuă fără Ionuţ Oncescu (39 de ani) de la echipa „Faimoşilor”, scrie click.ro. Luni seara, în cadrul Arenei, Cosmin Cernat a făcut un anunţ cu privire la starea de sănătate a concurentului. Oncescu se retrăsese temporar din concurs pentru a primi îngrijiri medicale, dar se pare că specialiştii nu i-au mai dat voie să rămână în concurs şi va trebui să se întoarcă acasă.

Citeşte şi Exatlon. „RĂZBOINICA” Mariana, convinsă că va câştiga: După ce câştig Exatlonul şi mă întorc în România…

Ionuţ Oncescu este concurentul care a fost propus spre eliminare de trei ori până acum şi a fost mereu salvat de votul publicului.

„Dupa ce Războinicii au avut trei victorii consecutive, «Faimoşii» sunt liniştiţi în această seara, pentru că ei au câştigat Arena Exatlon. Ionuţ Oncescu, din cauza problemelor de sănătate va trebui să plece acasă şi să nu mai continue jocul aici. Eu îi mulţumesc lui Ionuţ Oncescu pentru prestaţia de la Exatlon şi pentru ceea ce a făcut”, a spus Cosmin Cernat.