EXATLON. Se schimbă TOT. Cosmin Cernat tocmai a făcut ANUNŢUL

Cosmin Cernat, prezentatorul concursului Exatlon, i-a luat prin surprindere atât pe telespectatori, cât și pe concurenți, cu un anunț surpriză.

13 mai 2019, 16:46
EXATLON. Se schimbă TOT. Cosmin Cernat tocmai a făcut ANUNŢUL

Cosmin Cernat a anunţat că se vor schimba regulile, mai ales că mai este foarte puțin până la mare finală. Pentru că în acest sezon vor exista doi câștigători, o fată și un băiat, lupta nu va mai fi în echipă, ci individual.

Scandal MONSTRU la Exatlon România. Două concurente, la un pas de BĂTAIE

„Astăzi, la Exatlon, începe play-off-ul! Încep întrecerile individuale pe care ei le așteapta din prima clipă de când au pășit în Republica Dominicană. 5 băieți și 4 fete. Poate vă întrebați de ce sunt 9. Răspunsul este unul simplu: dacă am mai fi avut un joc de eliminare, un joc de protecție, și ar fi pierdut Războinicii, ar fi urmat eliminare la feminin. Nico e singură, nu avea cu cine să joace. Acesta este motivul pentru care suntem in play-off. Astăzi vom avea doar meci al baietilor. După mai multe runde, 4 la numar, un băiat va pleca acasă, în România, iar ceilalți 4 vor merge mai departe. Astăzi, așadar, avem un prim meci și, la finele lui, un baiat se va salva. Ceilați 4 vor merge în alt joc. Se va mai salva încă un băiat. Apoi, mergem din nou spre un meci unde vor fi 3 băieți. Se mai salvează încă unul, iar ceilalți doi merg la duelul de eliminare”, a spus Cosmin Cernat.