CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Fanii şi-au votat favoritul, cine va pleca acasă cu premiul de 100.000 de euro

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Fanii competiției Exatlon România au început deja pariurile și clasamentele privind marele câștigător, fiind publicată, în acest sens, pe un grup de Facebook în care se vorbește despre concurs, o imagine care arată care este clasamentul real al concurenților în funcție de câte curse au câștigat și câte puncte au adus echipei.

14 mai 2018, 09:52
CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Fanii şi-au votat favoritul, cine va pleca acasă cu premiul de 100.000 de euro

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018. Fanii concursului Exatlon și-au ales concurenții preferați și așteaptă nerăbdători să afle cine va fi cel mai rezistent participant care va întra în posesia marelui premiu.

Reality Show-ul este deja difuzat de mai bine de patru luni, iar echipele „Faimoșilor”, respectiv cea a „Războinicilor”, au strâns cât mai mulți susținători.

După ediția Exatlon din 2 mai, când Giani Kiriță a părăsit competiția, în concurs au ramas doar 8 jucători, câte 4 în fiecare echipă. De acum, regulile se vor schimba, iar Cosmin Cernat a făcut anunțul. În prezent, în cadrul competiției mai participă doar Cătălin, Larisa, Valentin și Vladimir din echipa Faimoșilor, și din echipa Războinicilor, doar Alexandru, Ionuț, Roxana și Ștefan.

Exatlon, show-ul sportiv preferat de milioane de romani, a starnit diverse comentarii si in mediul online. Fanii concursului Exatlon au diverse simpatii si antipatii, iar acest lucru se vede cel mai bine in grupurile de sustinere ale show-ului sportiv.

Acestia isi dau cu parerea in legatura cu marele castigator. Daca unul dintre membrii grupului il scoate 100% castigator pe pe Ionut Rusu de la Razboinici, multi ii vad castigatori pe Vladimir sau Stefan.

„Eu cred 100% ca Ionut. Voi cine credeti ca va castiga marele premiu de la Exatlon Romania”, a scris un admirator al emisiunii Exatlon Romania. 

 

Ce facea Ionut „Jaguarul” in timp ce colegii sai se aflau pe plaja, la foc? Camerele de supraveghere au surprins totul. Oare sotia sa a observat acest detaliu? 

In editia Exatlon Romania 13.05, Razboincii au facut un foc de tabara pe plaja, acolo unde au incercat sa se incarce cu energie dupa infrangerea suferita. Marele absent a fost Ionut „Jaguarul”, pe care camere le de supraveghere l-au surprins facand asta. 

Alex, Stefan si Roxana au facut un foc pe plaja din Republica Dominicana si au incercat sa treaca mai usor peste infrangerea suferita in fata Faimosilor. „Astazi mi s-a parut ca am fost mort”, le-a spus Alex colegilor sai. 

„Da. De la foc. N-am avut foc”, a raspuns Stefan

„Trebuie sa trezim puterea. Sa avem putere la jocurile importante”, a continuat Alex.

In timp ce colegii sai incercau sa ia putere de la foc, Ionut Jaguarul statea singur in camera si facea ASTA. 

Exatlon, Kanal D, confruntare unică. Câștigătorul ia 100.000 de euro

20 de concurenți, dintre care 10 vedete, vor intra într-o confruntare unică, în care își vor pune la bătaie toate abilitățile fizice și psihice pentru a-și înfrânge adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-și depăși limitele.

Filmarile vor avea loc în Republica Dominicană, concurenții vor trece printr-o serie de probe de foc, menite să le testeze pregătirea fizică, viteza de reacție, curajul și puterea psihică. Aceștia vor fi nevoiți să rămână concentrați și în formă fizică maximă în față probelor la care sunt supuși în permanenta.

Castingul începe astăzi. Toți cei care au împlinit vârsta de 18 ani și care au curajul, forța și inteligența necesare de a răspunde celor mai dure provocări se pot înscrie în concursul care le poate schimbă viața, pe exatlon.ro.