EXCLUSIV Alexandru Arşinel, declaraţii cutremurătoare după ce a fost umilit de Nicuşor Dan: „Zilele îmi sunt numărate”

Alexandru Arşinel a făcut declaraţii cutremurătoare la România TV, după ce a fost umilit de primarul Capitalei. Nicuşor Dan a hotărât să nu-i mai prelungească contractul cu Teatrul Constantin Tănase, unde a jucat peste 60 de ani și a deținut funcția de director.

27 ian. 2022, 21:24
EXCLUSIV Alexandru Arşinel, declaraţii cutremurătoare după ce a fost umilit de Nicuşor Dan: „Zilele îmi sunt numărate”
Alexandru Arşinel, declaraţii cutremurătoare după ce a fost umilit de Nicuşor Dan

Alexandru Arşinel, declaraţii cutremurătoare. Artistul trece prin momente grele, se confruntă cu probleme de sănătate de ceva vreme, în plus nu mai poate merge nici la teatru atunci când dorește.

Din această cauză, Nicușor Dan a decis să nu-i mai prelungească contractul pe care îl avea cu Teatrul Constantin Tănase. Actorul este extrem de trist pentru felul în care a fost tratat de autorități.

Citeşte şi: Alexandru Arșinel, dezvăluiri după operațiile suferite: „Am rămas cu niște sechele”

Alexandru Arşinel, declaraţii cutremurătoare

Eu acum doi ani am facut o cerere de a ma retrage din functia de director considerand ca poate sa o preia mai departe cu pricepere si cu avant, si cu mine langa el, Vasile Moraru. Am trecut prin cateva momente in care nu m-am simtit bine si nici acum nu ma simt bine, dar asta nu insemna ca nu as mai putea sa joc.

Am condus acest teatru timp de 20 de ani, dar sunt in conducerea lui de 40-50 de ani. Ma rog, asa a hotarat, urma ca sa se prelungeasca de fiecare data de catre directorul tetarului, nu se ocupa primarul, dar la inceputul anului a iesit de la primarie că toate functiile sunt aprobate de catre primarul general si domnia sa a hotarat sa nu mai prelungeasca decat doua luni de zile.

Pai nu mai joc, nici n-am vrut sa joc in alta parte pentru ca iubesc foarte mult teatrul asta si pentru ca am contribuit la modul cel mai serios la consolidarea lui si din punct de vedere artistic si fizic. Eu am fost cel care m-am batut pentru consolidarea teatrului imediar dupa Revolutie. Am fost foarte atasat, chiar daca am avut cateva momente mai diferite, dar teatrul nu a fost neglijat niciodata.

Am vrut sa inaintez un memoriu, dar mi s-a spus ca orice interventie o fac degeaba pentru ca nu raspunde.

Sunt unul din actorii importanti a Teatrului de Revista, care a realizat un cuplu celebru cu Stela Popescu. Îmi doresc sa fiu respectat si apreciat. N-am primit un semn din partea lui. În fond, putea sa-si respecte angajamentul fata de el, ca nu mai angajeaza pe nimeni din teatru, dar asta nu insemna sa nu se ingrijeasca de oamenii, de artistii care sunt asteptati, cautati, aplaudati si asa mai departe.

M-a descurajat cumplit, de 60 de ani joc in teatrul asta, ma opreste lumea pe strada şi ma intreaba cand va vedem si nu m-a sunat sa-mi spuna doua vorbe. Se va termina pentru ca zilele imi sunt numarate.

N-a inceput si nu s-a terminat teatrul cu Alexandru Arsinel, dar totusi sunt un nume in teatrul romanesc„, ne-a declarat în exclusivitate Alexandru Arşinel.


loading...
Partenerii noștri