EXCLUSIV Alexandru Rafila aruncă bomba despre vaccinaţii doar pe hârtie: „Vaccinarea cu pixul a mai existat”

Alexandru Rafila a făcut dezvăluiri explozive la România Tv despre adeverinţele de vaccinare covid false. Senatorul PSD a declarat că efectele acestui fenomen care ia amploare în România sunt mult mai serioase decât par.

26 aug. 2021, 22:08
EXCLUSIV Alexandru Rafila aruncă bomba despre vaccinaţii doar pe hârtie: „Vaccinarea cu pixul a mai existat”
Alexandru Rafila aruncă bomba despre vaccinaţii doar pe hârtie: "Vaccinarea cu pixul a mai existat"

Alexandru Rafila aruncă bomba despre vaccinaţii doar pe hârtie. Senatorul PSD a declarat că persoanele care folosesc adeverinţe de vaccinare false pentru a putea călători şi se infectează cu COVID duc la cresterea procentajului celor care fac forme gravă de boală fiind vaccinati.

Alexandru Rafila: „Vaccinarea cu pixul a mai existat”

Senatorul PSD a explicat la România Tv cum se pot obţine adeverinţele de vaccinare false, precizând că nu este prima dată când România se confruntă cu acest fenomen.

„Vaccinarea cu pixul a mai existat. Se mai intamplau lucruri de genul acesta, dar nu erau sistematice. ca si principiu e intolerabil, ca nu te obliga nimeni sa te vaccinezi.

Nu se face vaccinarea, este inregistrat, vaccinul este consumat la chiuvetă. problema este mai complexa. genul acesta de persoane care se îmbolnăvesc fiind vaccinate fictiv duc la cresterea procentajului celor care fac forme gravă de boală fiind vaccinati. Si atunci se spune că ne vaccinăm degeaba. Efectul e pervers si consecintele sunt mult mai serioase”, a explicat Rafila la România Tv.

Citeşte şi Andrei Baciu anunţă sute de adeverinţe de vaccinare COVID false: „Facem un apel la responsabilitate și maturitate!”

Declaraţiile senatorului PSD au fost făcute după ce managerul spitalului Victor Babeş din Timişoara a spus că există o metodă de fraudare prin care oamenii obțin certificatul de vaccinare, deși nu s-au imunizat.

„Discrepanța între evoluția bolii și modul în care ei s-au declarat a fi vaccinați, chiar dacă au certificatul de vaccinare, ne-a făcut să ne punem întrebări, iar acest fenomen a apărut în mod special la persoanele vaccinate cu doza unică.

Să nu fie vorba, între ghilimele, de vaccinarea la chiuvetă. Adică te duci, plătești underground cât e vaccinarea, doza se aruncă și tu obții certificatul că ești vaccinat.

Cert este că deja în spațiul public se aude din ce în ce mai mult de oameni care caută să obțină certificate fără să fie vaccinați. Atragem atenția tuturor care fac vaccinare, pe această cale, să nu se joace cu asemenea lucruri, pentru că pun în pericol viața oamenilor!”, a declarat Cristian Oancea la Digi24.

Citeşte şi Descoperire uriaşă împotriva coronavirusului. A fost găsit un anticorp care neutralizează majoritatea tulpinilor, inclusiv Delta