EXCLUSIV Anca Gavrilă, tânăra sportivă care a pierit în incendiul de la Ferma Dacilor, ar fi împlinit 21 de ani. Tatăl ei a organizat un turneu de handbal in memoriam: „De ziua ei, fac un memorial, şi nu un turneu de pregătire”

Au fost momente extrem de dureroase pentru familia şi apropiaţii Ancăi Gavrilă, tânăra handbalistă care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Azi, Anca ar fi trebuit să împlinească 21 de ani. Tatăl ei, antrenorul Cristi Gavrilă, a organizat în memoria fiicei lui un turneu de handbal.

14 ian. 2024, 17:11
EXCLUSIV Anca Gavrilă, tânăra sportivă care a pierit în incendiul de la Ferma Dacilor, ar fi împlinit 21 de ani. Tatăl ei a organizat un turneu de handbal in memoriam: „De ziua ei, fac un memorial, şi nu un turneu de pregătire”

Anca Gavrilă şi-a văzut părinţii pentru ultima dată în seara de Crăciun. Şi-au luat la revedere cu zâmbetul pe buze, apoi Anca a ieşit în oraş. Ulterior, Anca şi iubitul ei s-au îndreptat către Ferma Dacilor unde urma să aibă loc o aniversare. Părinţii ei nu ştiau de destinaţia fetei pentru că aceasta luase decizia de a merge la acea aniversare în ultimul moment.

Pe 25, în seara de Crăciun ne-am despărțit. Era în pijamale, ne-am luat la revedere cu zâmbetul pe buze. Din păcate, a ieșit în oraș și au fost sunați să petreacă în cadru privat, nu știu la ziua unui copil și a ajuns acolo, nu știam. A fost un șoc pentru mine. Am tot sperat că a ales altă variantă și că nu se afla în clădire acolo”, povestea tatăl Ancăi într-un interviu dat în urmă cu câteva zile.

Citeste si Cine este Anca, tânăra găsită fără suflare, în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor. “Câți copii trebuie să mai moară ca să se termine cu corupția?”

Anca iubea handbalul şi făcuse sacrificii pentru acest sport.

„Era un copil care iubea handbalul şi a făcut sacrifcii pentru sportul ei preferat. Acum fac un memorial şi nu un turneu de pregătire. Mi-e greu să vorbesc la trecut despre Anca Gavrilă. A fost un copil foarte bun și pentru mine acum e un înger. Sper ca de undeva de sus să aibă grijă de surorile ei. Era un copil care aducea bucurie unde se ducea, și la bunici, și acasă„, a declarat tatăl Ancăi Gavrilă la România TV.

Sora Ancăi Gavrilă nu a depăşit nici ea şocul dispariţiei premature a surorii ei.

Am fost foarte, foarte apropiate, dormeam împreună în fiecare seară, ne ţineam mereu de mână. Mi-e foarte greu acum noaptea fără ea. Era atât de bună şi de caldă. Îi plăcea să ajute pe oricine putea„, a povestit sora Ancăi Gavrilă la România TV.