EXCLUSIV / Artista care îngheață în casă. Saveta Bogdan a ajuns să stea cu geaca pe ea în dormitor. ”Caloriferele sunt reci, e foarte frig, mă învelesc cu două pilote, o cuvertură și o pătură”

Saveta Bogdan trece prin clipe grele din cauza temperaturilor scăzute. Îndrăgita artistă spune că îngheață în casă și nu mai poate face față temperaturilor.

28 ian. 2024, 22:22
EXCLUSIV / Artista care îngheață în casă. Saveta Bogdan a ajuns să stea cu geaca pe ea în dormitor. ”Caloriferele sunt reci, e foarte frig, mă învelesc cu două pilote, o cuvertură și o pătură”

Saveta Bogdan a ajuns să înghețe în casă. Îndrăgita artistă a vorbit la RomâniaTV despre momentele grele prin care trece.

De zile bune nu a mai simțit căldură în calorifere și a ajuns să stea cu geaca pe ea în dormitor.

Din fericire, are un calorifer electric pe care îl mai bagă în priză, însă nici pe acesta nu-l folosește în exces din cauza facturilor mari care îi vor veni.

Saveta Bogdan spune că, din cauză că are locuința mare, iar căldura în calorifere lipsește, a ajuns să facă frigul și îi este teamă să nu se îmbolnăvească.

Marea noastră artistă spune că doarme noaptea învelită cu două pilote, cu o cuvertură și cu o pătură. Îi este foarte greu și speră ca lucrurile să se rezolve.

Uitați cum stau în casă, stau cu geacă pe mine pentru că dacă nu stau îngheț, îmi îngheață spatele. Este foarte frig, casa este foarte mare și caut să mă culc cu două pilote, o cuvertură și o pătură. În priză bag caloriferul electric, îl mai și scot. Și îl țin doar într-o cameră. Caloriferul e rece, dar la facturi știu să ne încarce. Și pe ce, pe frig?”, a spus Saveta Bogdan la RomâniaTV.

Urmează un nou val de ger în țară

Din nefericire, veștile nu sunt deloc bune. Meteorologii anunță un nou val de ger. Luni, 29 ianuarie, temperaturile vor scădea până la -17 grade în anumite regiuni.

Vremea va fi rece, geroasã dimineaţa în zonele montane şi în depresiuni, iar noaptea, local în Transilvania, Maramureş, nordul şi centrul Moldovei şi în dealurile subcarpatice ale Munteniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în sudul, estul ţãrii şi parţial în centru, dar numai izolat vor fi fulguieli sau lapoviţã.

Vântul va prezenta intensificãri pe litoral, unde vor fi viteze în general de 50…55 km/h, pe parcursul zilei, temporar şi în Bãrãgan, sudul Moldovei, Dobrogea, precum şi în Carpaţii de Curburã, iar în celelalte regiuni va fi în general slab. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -2 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 şi 0 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã în jurul a -17 grade. Se va semnala ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, pe alocuri în vestul şi centrul teritoriului şi izolat în rest, anunţăm ANM.

BUCURESTI
Vremea va fi rece. Cerul va avea înnorãri temporare, probabilitatea de precipitaţii va fi redusã, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 2…3 grade, iar cea minimã va fi de -6…-4 grade.

CITESTE SI: Saveta Bogdan, cerută în căsătorie la 78 de ani. Cum a reacționat artista: „Am întinerit cu 20 de ani”