EXCLUSIV| Cine va fi viitorul președinte al României? Dana Budeanu aruncă bomba

Dana Budeanu a declarat marți seară, în exclusivitate, la România TV că președintele Klaus Iohannis nu îl susține pe liderul PNL Nicolae Ciucă în cursa pentru Cotroceni.

13 feb. 2024, 23:24
EXCLUSIV| Cine va fi viitorul președinte al României? Dana Budeanu aruncă bomba
EXCLUSIV| Cine va fi viitorul președinte al României?

Cine va fi viitorul președinte al României? Creatoarea de modă a dezvăluit, în cadrul emisiunii Punctul culminant prezentată de jurnalistul  Victor Ciutacu, că are dovezi că președintele Iohannis îl susține Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale care vor avea loc anul acesta.

Citește și EXCLUSIV | Dana Budeanu șterge pe jos cu Vladimir Putin. ”Sunt speriată. Nu există așa ceva”

 Cine va fi viitorul președinte al României?

”Se întâlnesc Ciucă și Ciolacu, Ciucă e de capul lui. Eu am urmărit. Se vede că e o scindare definitivă între Ciucă și PNL. Cîțu președinte, nu contează ce zice Rareș. A rămas Rareș să spună că ”Ciucă președinte”. Domnul Rareș Bogdan pe ce bază să iasă Ciucă președinte? Nu îl votează nimeni președinte. Poți să pui candidat și să nu iasă chiar dacă e al Coaliției. Președintele României e Ciolacu, e singurul care va ieși azi, înțelegi? Unde mergem? În turul doi cu șapte candidați? Vin toți? Nu există, se va merge cu un singur candidat. Azi președintele țării e Marcel Ciolacu, că n-are altcineva. Ciucă nu e susținut nici de Iohannis. El nu e susținut de nimeni, nici în PNL. Nu are nicio legătură susținerea, personal părerea mea e că Iohannis nu îl susține pe Ciucă. Iohannis l-a numit prim ministru pe Ciolacu, eu am dovadă că îl susține pe Ciolacu. Nu există să nu fie ascultat președintele. De ce ar mai conta susținerea lui Iohannis sau nu? Contează că el încă e ascultat în PNL. Dacă tu îi răspunzi lui Iohannis la telefon, contează pe cine susține Iohannis, nu? E logic”, a declarat Dana Budeanu, în exclusivitate, la România TV.

Mai mult, Dana Budeanu a ținut să precizeze că Nicolae Ciucă nu se află nici măcar în topul preferințelor electoratului nehotărât.

”Toată lumea ia de la PNL, PSD are un procent fix, din ăla nu ia nimeni, nimeni! Restul iau din nehotărâți, iar de la PNL acest electoral de dreapta care votează drept. Pe cine să voteze? Pe Ciucă? Ți se pare ție liberal? Știi care e cea mai mare greșeală a analiștilor politici? Faptul că nimeni, niciun consultant, niciun analist nu cunoaște profilul alegătorului niciunui partid. Nimeni nu introduce netul, schimbările din ultimii zece ani, percepția votantului liberal, PSD, AUR”, a mai spus creatoarea de modă.

Citește și EXCLUSIV| Dana Budeanu, despre comasarea alegerilor: ”Toată mascarada se face ca să se salveze PNL. Fără PSD nu existați”