EXCLUSIV | Clotilde Armand, desfiinţată de Sebastian Burduja: „N-a plătit bursele pentru copiii merituoși din sectorul 1 şi nici bursele sociale. E pur şi simplu inexplicabil”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost criticată în termeni duri de către Sebastian Burduja, deputat liberal şi vicepreşedinte al Biroului Executiv al PNL, pe motiv că nu a plătit nici bursele destinate elevilor cu performanţe şcolare şi nici cele sociale, cu toate că sumele au fost alocate în buget.

19 aug. 2021, 20:27
EXCLUSIV | Clotilde Armand, desfiinţată de Sebastian Burduja: „N-a plătit bursele pentru copiii merituoși din sectorul 1 şi nici bursele sociale. E pur şi simplu inexplicabil”

Deputatul Sebastian Burduja a declarat, joi, într-o intervenţie telefonică la România TV, faptul că edilul Sectorului 1 încearcă „în mod politicianist” să plaseze PNL „lângă PSD”.

„Încearcă în mod politicianist să ne plaseze lângă PSD. Noi nu am fost azi la şedinţa convocată de PSD-işti în Consiliul Local şi nu avem nicio treabă cu dânşii. Încearcă să asocieze PNL cu diverse firme şi interese. Iarăşi, faptele nu susţin aceste teorii.

Ne dorim un sector curat, civilizat pentru oameni în care problemele reale ale cetăţenilor sunt pe primul loc. Ori, faptul că n-a plătit bursele pentru copiii merituoși din sectorul 1 şi nici bursele sociale de trei-patru luni de zile, deşi are bani alocaţi în buget. E pur şi simplu inexplicabil”, a declarat deputatul PNL Sebastian Burduja, în direct la România TV.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Clotilde Armand, nimicită de Sebastian Burduja după umilirea copiilor cu Sindrom Down. „Este de o ticăloşie greu de imaginat. A făcut asta din răzbunare”

Clotilde Armand, desfiinţată de Sebastian Burduja: „Copiii noştri sunt bătaia de joc a acestei administraţii”

De asemenea, liberalul a amintit că PNL a susţinut-o pe Clotilde Armand la alegerile locale 2020, însă probabil că aceasta „a uitat”.

„Sigur, noi am susţinut acest candidat în campanie, doar doamna Clotilde probabil că a uitat, dar nu putem sta nepăsători, pe margine şi să vedem că elevii din sectorul 1, copiii noştri, sunt bătaia de joc a acestei administraţii.

Vom continua să spunem adevărul chiar dacă acesta poate că deranjează”, a mai spus Sebastian Burduja.

Invitat în cadrul dezbazerii de la România TV, deputatul PSD Gabriela Zetea i-a lansat propunerea lui Sebastian Burduja şi politicienilor PNL să semneze în favoarea organizării referendumului de demiterea din funcţie a lui Clotilde Armand.

„Este o acţiune în instanţă legat de alegerile de la Sectorul 1. Vom aştepta concluziile. Respectăm deciziile instanţei şi este prematur să ne pronunţăm pe acestă speţă. Votul românilor trebuie respectat până la capăt”, a fost replica lui Sebastian Burduja.

Mai mult, Alexandru Petrescu, vicepreşedintele PSD Sector 1, a afirmat că liberalii îşi pot „repara greşeala” prin susţinerea referendumului ce are ca scop demiterea lui Clotilde Armand de la conducerea Primăriei Sectorului 1.

„Greşeala PNL de a o susţine pe Clotilde Armand nu este ireversibilă. Îşi pot repara această greşeală, ajutându-ne şi susţinând colectarea de semnături pentru declanşarea referedumnului de demitere a primarului Clotilde Armand”, a afirmat Alexandru Petrescu (PSD).

Citeşte şi: Consilierii PNL din Sectorul 1 aduc critici la adresa lui Clotilde Armand: „Între şcoli nereparate şi burse neplătite, are trei săptămâni de concediu”