Exclusiv. Codrin Ştefănescu: „Ţinta nu este Cîţu, ţinta este Klaus Iohannis”

Codrin Ștefănescu vine cu o teorie explozivă în scandalul momentului. Fostul secretar general al PSD susţine că premierul este doar arma prin care încearcă să se lovească în preşedinte.

13 aug. 2021, 20:34
Exclusiv. Codrin Ştefănescu: „Ţinta nu este Cîţu, ţinta este Klaus Iohannis”

Codrin Ştefănescu a lansat, în direct la România TV, o teorie explozivă cu privire la scandalul momentului, în care este implicat premierul Florin Cîțu. Acesta spune că nu prim-ministrul este ținta dezvăluirilor din SUA.

„Toată lumea vorbește despre Cîțu beat sau drogat la volan. Nimeni nu vorbește despre miza acestui megascandal. Nu Cîțu este ținta. Și am să vă explic de ce.

USR-PLUS cere evaluarea lui Cîţu: Trebuie să vedem în ce măsură premierul și miniștrii și-au făcut treaba
Cîțu este un produs de laborator. Se știe și se vede lucrul acesta. E un băiat cu multe bube, mai mari sau mai mici, cunoscute de cine trebuie. un băiat cu schelete în dulap, folosit, utilizat de stăpâni cu adevărat puternici.

Face parte din acea categorie de oameni îndosariați. Cine plătește oalele sparte? Iohannis plătește. Ținta nu este Cîțu, ținta este Iohannis pentru că Cîțu este omul lui Iohannis. Cîțu candidează pentru președinția partidului lui Iohannis.

Asta nu este o operațiune pe care s-o facă orban cu cei din jurul lui. Ei n-au nici măcar imaginație, n-au informația, n-au puterea de a face astfel de joc. Aici e mâna cuiva din sistem. Din sistem cineva i-a dat șah lui Iohannis.

Detalii uluitoare din dosarul penal al lui Florin Cîţu, deschis în SUA. Actualul premier, depistat cu alcoolemie dublă faţă de limita legală. A fost înscris în „Drinking Drivers Program”
Eu vă spun o terie în baza experienței pe car eo am în politică. Această operațiune nu miroase a lucru de mântuială făcut de echipa adversă din tabără Orban.

Presiunea publică îl va obliga pe Iohannis să ia o decizie. Iohannis va pierde și premierul și postul de președinte al PNL”, a spus Codrin Ştefănescu.

Premierul Florin Cîțu a recunoscut, miercuri, că a condus băut în SUA, precizând că a fost o greșeală acum 20 de ani, a plătit o amendă foarte mare, dar că e interesant că apare informația acum, în competiția internă din PNL.

Premierul a spus că și în România a primit amenzi de circulație. Potrivit sentinței dată de instanța din Iowa, Florin Cîțu a fost condamnat în baza legislației americane care sancționează conducerea unui vehicul sub influența drogurilor sau cu o concentrație de alcool de peste 0,8 la mie.