EXCLUSIV| Cristian Popescu Piedone dinamitează scena politică. ”Am apărut acolo unde reziștii sunt reprezentanți de frunte ai Bucureștiului. Lupt împotriva lenei”

Cristian Popescu Piedone a vorbit miercuri seară, în exclusivitate, la RomâniaTV, despre candidatura sa la Primăria Capitalei și despre presiunile pe care reziștii le fac pentru a se retrage din cursa pentru București.

27 mart. 2024, 21:21
EXCLUSIV| Cristian Popescu Piedone dinamitează scena politică. ”Am apărut acolo unde reziștii sunt reprezentanți de frunte ai Bucureștiului. Lupt împotriva lenei”

Cristian Popescu Piedone dinamitează scena politică. Primarul Sectorului 5 a subliniat că nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, ba mai mult, miercuri a mers în sectoarele conduse de primarii USR pentru a strânge semnături.

Citește și Cristian Popescu Piedone îi desființează pe cei de la USR: „Nu mi-e frică de Bau-Bau. Nu mă retrag!”

Cristian Popescu Piedone dinamitează scena politică

”Am spatele bătătorit de ura lor, nu am niciun fel de problemă. Atâtat timp cât cetățenii sunt alături de mine, cetățenii știu cine sunt, știu ce pot, cetățenii m-au făcut să lupt împotriva leneii și a politicii otrăvite. Vreau să vă spun în premieră că mi-am luat o masă roz cu care am apărut acolo, unde reziștii sunt reprezentații de frunte ai Bucureștiului, două sectoare, un sector și o Capitală cu două bugete care ar fi trebuit nu să strălucească. E jalnic dacă te uiți la coșurile de gunoi din Piața Romană, nu coșurile ruginăturile, stațiile de autobuz, sunt deplorabile zici că sunt după o apocalipsă”, a declarat Cristian Popescu Piedone, în exclusivitate, la România TV.

Întrebat de ce a ales o masă roz, Piedone a răspuns: ”Atât am găsit la un hipermarket, era singura masă. Chiar am avut succes astăzi, au venit multe doamne să îmi dea semnături. Nu am gândit să zici că e o strategie roz. Nu am purtat fundițe cum poartă anumite ONG-uri care fac acte de caritate. Fac caritate, fac bine bucureștenilor care mă vor vota”.

Cristian Popescu Piedone a ținut să precizeze că nu face alianțe politice cu niciun partid și a exclus vehement retragerea sa din cursa electorală pentru București.

”Fiind o campanie atât de pestriță și colorată fiecare vrea să își facă traistă din diverse zvonuri. Sunt liberi să facă ce vor. Ca lider politic am avut întâlniri cu toți președinții de partid care contează, ale alianței PSD-PNL, domnul Ciolacu, domnul Ciucă, domnul Simion, nu m-am îtâlnit cu reziștii că nu am avut ce să caut, nu avem o chimie. Am avut discuții, bineînțeles, la începutul drumurilor. Acum oricine vrea să facă politică în interesul cetățenilor, oricine are Bucureștiul în inimă nu doar în buletin, oricine vrea să îl susțină pe Cristian Popescu Piedone, e liber să o spună. Eu nu fac alianțe electorale, dar dacă orice partid care are candidat la Primăria Capitalei sau nu vor să mă susțină sau să declare public că mă susțin, eu nu pot să le ofer decât cele două voturi de viceprimar  cu care să facă majoritatea în consiliu, dar să iasă public să mă susțină. Partidul eu nu îl schimb, unu, iar de retras nu mă retrag, doi. Nici dacă mâine vin mascații la ușă eu nu mă retrag. Nu mă întoarce nimeni”, a mai spus ediul Sectorului 5.

Citește și VIDEO Piedone ia masa pe șantier, cu muncitorii care toarnă asfalt: ”Ia și tu ce găsești, parizer, salam, șuncă, ceapă”